OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Rakastettu GREASE -musikaali valloittaa
Messukeskuksen Amfi-teatterin

Messukeskuksen AMFI -teatteri täyttyy huhtikuun lopulla 50-luvun energiasta kun yksi maailman rakastetummista musikaaleista starttaa lumoavampana kuin koskaan. Grease on vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, teinimeininkejä, nuorta romanssia, rock’n’ rollia. Esitys on täynnä hyvää energiaa ja elämäniloa, mukaansatempaavia tansseja ja huikeaa musiikkia.

Musikaali-Staycation Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa alk. 139 €/huone

Musikaalielämys kohoaa oikeaan arvoonsa, kun yhdistät siihen parhaan mahdollisen majoituksen vierailun ajaksi. Mikään ei ole helpompaa kuin saapua omalla autolla talliimme tai junalla muutaman sadan metrin päähän Pasilan asemalle. Upeat huoneemme tarjoavat mukavan majoituksen. Runsas huonevarustelu tarjoaa kattavat mukavuudet muhkeasta vuoteesta ja tyynymenusta omaan kahvihetkeen.
Katso lisää huonetyypeistämme täältä.

Minuuteissa musikaaliin ja taas mukavaan petiin

Kun sinulla on jo omasta takaa musikaalilippu, voit varata hotelliimme erikoishintaisen majoituksen. Musikaali-Staycation tarjoaa päivän hinnasta Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa 10 euron edun/aikuinen, kun esität lippusi hotellimme vastaantotossa saapuessasi.

Musikaali-Staycation hintaan sisältyy:
– majoitus valitussa huoneluokassa yhdeksi yöksi
– maittava Holiday Inn -aamiainen
– kuntosalin ja hotellivieraiden saunan käyttö

Varaa Musikaali-Staycation tästä:

Varaa esityksiin 21.4. & 22.4.
Varaa esityksiin 28.4. & 29.4.
Varaa esityksiin 5.5. & 6.5.
Varaa esityksiin 13.05.

Rakastettu GREASE -musikaaliklassikko
Messukeskuksessa 21.4.2023 alkaen

GREASE-musikaalin käsikirjoitus, sävellys ja sanoitus on Jim Jacobsin ja Warren Caseyn käsialaa ja sen ohjauksesta ja koreografiasta huolehtii Marco Bjurström sekä Peter Pihlström. Kevään suurin musikaalishow toteutetaan kotimaisin voimin ja musikaaliproduktio työllistää yli sata näyttämö- ja tapahtuma-alan ammattilaista.

Rakastetun kestohitin musikaalinäyttelijäkaartissa nähdään laaja kirjo kotimaisia tähtiä. Suurshowssa hurmuri-Dannya tähdittää Mikael Saari ja Olivia Newton-Johnin unohtumattomaksi taikomana Sandyna loistaa vuoden 2022 tangokuningatar Heta Halonen. Vince Fontainen rooliin on kiinnitetty tuttu viihteen monitoimimies Esko Eerikäinen. Muissa rooleissa nähdään mm. Jorma Uotinen ja Krisse Salminen.

Tutustu GREASE-musikaaliin tarkemmin Messukeskuksen sivuilla.

 

HOTELLIHUONEET

Huoneet ja huonevarustelu

KATSO LISÄÄ

RUOKA JA JUOMA

Ravintolat ja baarit

KATSO LISÄÄ

KUNTOILU JA HYVINVOINTI

Wellness, sauna ja kuntosali

KATSO LISÄÄ

TAPAHTUMAT JA KOKOUKSET

Kokoustilat

KATSO LISÄÄ

IHG partners