OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Majoitu mukavasti messujen yhteydessä

Holiday Inn Helsinki – Expo -hotelli tarjoaa ainutlaatuisen majoituksen Messukeskuksen kupeessa. Voit saman katon alla siirtyä vaivattomasti messutapahtumaan ja nauttia vierailun aikana rennosti niin hyvästä yöunesta, tehokkaasta kuntoilusta sekä nautinnollisesta ruokailusta.

Mukava Messu-Staycation minuuteissa messuille

Messuelämystä kannattaa kohottaa yöllä Holiday Inn -hotellissa. Hyvän yön jälkeen olet minuuteissa messuilla ja taas nopeasti mukavassa huoneessasi. Mikään ei ole helpompaa kuin saapua omalla autolla talliimme tai junalla muutaman sadan metrin päähän Pasilan asemalle. Upeat huoneemme tarjoavat mukavan majoituksen. Runsas huonevarustelu tarjoaa kattavat mukavuudet muhkeasta vuoteesta ja tyynymenusta omaan kahvihetkeen. Katso lisää huonetyypeistämme täältä.

Messuvieraiden majoitustarjous

Tee hyvissä ajoin ennakkoon huonevaraus esimerkiksi Habitare, I Love Me, Kirjamessut / Viini & Ruoka 2023 tapahtumaan,
voit saada majoituksesta 20 euron alennuksen huonehintaan.
”Messu-Staycation” -hintaan sisältyy yöpyminen valitussa huoneluokassa, valitessasi buffetaamiainen, sekä kuntosalin ja saunojen käyttö.

Messu-Staycation huonevaraukset

I Love Me -messut – Varaa majoitus tästä »

Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma tarjoaa tietoa ja elämyksiä. Tapahtuma kokoaa saman katon alle muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin kiinnostavimmat brändit ja tuoreimmat trendit. I love me toimii hyvinvoinnin ja inspiraation lähteenä ja tuo mukanaan hyvää oloa – niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Kirjamessut / Viini & Ruoka – Varaa majoitus tästä »

Tapaa kiinnostavimmat kirjailijat, seuraa ajankohtaisia keskusteluja, hanki kirjat messuhintaan ja anna ainutlaatuisen tunnelman viedä. Helsingin Kirjamessut edistää lukuharrastusta, kirjallisuuden arvostusta ja kirjojen myyntiä Suomessa. Tapahtuma on valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi – ajankohtainen edelläkävijä, haastava keskustelija, tarinankertoja ja sydämen sivistäjä. Samaan aikaan Kirjamessujen kanssa myös Viini ja Ruoka 2023 sekä Lautasella 2023.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä

Jo vuonna 1919 käynnistynyt messutoiminta toteuttaa nykyisin Messukeskuksessa vuosittain yli 60 messutapahtumaa. Muita loppuvuoden messuja ovat muun muassa Nordic Business Forum, LEGO-rakennustapahtuma, Cyber Security Nordic 2023, Koiramessut 2023 ja
Tsigaboom! Katso kaikki Messukeskuksen tapahtumat täältä.
Voit tehdä hotelliimme edullisen majoitusvarauksen suoraan online. Varaa tästä.

Lisätietoja hotellista ja majoituksesta saat soittamalla +358 9 150 900 tai sähköpostilla expo@holidayinnhelsinki.fi

Messu-Staycation -tarjousehdot. Näytä hotelliin saapuessasi ennakkoon ostettu Messujen tapahtumalippu ja saat 10 € alennuksen päivän hinnasta per aikuinen. Aamiainen sisältyy huonehintaan. Voit muuttaa tai peruuttaa huoneen kuluitta viimeistään yhtä vuorokautta ennen saapumista (klo 16.00 mennessä)

HOTELLIHUONEET

Huoneet ja huonevarustelu

KATSO LISÄÄ

RUOKA JA JUOMA

Ravintolat ja baarit

KATSO LISÄÄ

KUNTOILU JA HYVINVOINTI

Wellness, sauna ja kuntosali

KATSO LISÄÄ

TAPAHTUMAT JA KOKOUKSET

Kokoustilat

KATSO LISÄÄ

IHG partners