OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Majoitu mukavasti messujen yhteydessä

Holiday Inn Helsinki – Expo -hotelli tarjoaa ainutlaatuisen majoituksen Messukeskuksen kupeessa. Voit saman katon alla siirtyä vaivattomasti messutapahtumaan ja nauttia vierailun aikana rennosti niin hyvästä yöunesta, tehokkaasta kuntoilusta sekä nautinnollisesta ruokailusta.

Mukava Messu-Staycation minuuteissa messuille

Messuelämystä kannattaa kohottaa yöllä Holiday Inn -hotellissa. Hyvän yön jälkeen olet minuuteissa messuilla ja taas nopeasti mukavassa huoneessasi. Mikään ei ole helpompaa kuin saapua omalla autolla talliimme tai junalla muutaman sadan metrin päähän Pasilan asemalle. Upeat huoneemme tarjoavat mukavan majoituksen. Runsas huonevarustelu tarjoaa kattavat mukavuudet muhkeasta vuoteesta ja tyynymenusta omaan kahvihetkeen. Katso lisää huonetyypeistämme täältä.

Kuluttajamessujen majoitustarjous

Tee hyvissä ajoin ennakkoon huonevaraus Vene 23 Båt Venemessut, MP 23 Moottoripyörämessut, Kevätmessut 2023, American Car Show 2023 tai Lapsimessut 2023 tapahtumaan, voit saada majoituksesta jopa 20 % edun päivän hintaan. ”Book Now, Pay Later” -hintaan sisältyy yöpyminen valitussa huoneluokassa, valitessasi buffetaamiainen, sekä kuntosalin ja saunojen käyttö.

Messu-Staycation huonevaraukset

Vene 23 Båt -messut – Varaa majoitus tästä »

Perinteiset Helsingin Vene 23 Båt -venemessut tarjoavat 10 päivää veneitä, veneilyä ja vesielämää. Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma on venekansan kohtaamispaikka, jossa vaihdetaan kokemuksia, viihdytään ja tehdään ostoksia. Olit sitten veneilijä, purjehtija, suppailija tai mökkeilijä – Tervetuloa jatkamaan perinnettä kanssamme 10.-19.2.2023! Vene 23 Båt -venemessujen tarjonnasta löytyy suosikit, uutuudet ja erikoisuudet erilaisiin tarpeisiin.

Kevätmessut 2023 – Varaa majoitus tästä »

Kevätmessut käynnistää kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Kevätmessut on Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus. Upeasti uudistunut tapahtuma tarjoaa uskomattoman monipuolisen kirjon teemoja asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn liittyen – tonteista taloihin ja mökkeihin ja kukista koneisiin. Samanaikaisesti järjestetään Lähiruoka & luomu -messut, Golfmessut ja OutdoorExpo.

Lapsimessut 2023 – Varaa majoitus tästä »

Lapsimessut 14.-16.4.2023 on koko perheen suosikkitapahtuma, jossa saman katon alle viikonlopuksi kokoontuu kaikenikäisten lasten ja vanhempien maailma – odottajista aina isovanhempiin saakka. Tapahtumasta löydät ohjelmaa lapsille ja vanhemmille sekä tuotteet ja palvelut odotusajan tarvikehankinnoista harrastustoimintaan. Pääset kuulemaan myös asiantuntijoiden ajankohtaisia vinkkejä. Koko perheen tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden viettää yhteistä aikaa hauskojen ja viihdyttävien aktiviteettien parissa!

 

Lisätietoja hotellista ja majoituksesta saat soittamalla +358 9 150 900 tai sähköpostilla expo@holidayinnhelsinki.fi

Book Early and Save -hinta on ennakkomaksullinen huonehinta, joka tarjoaa 10-20 % alennuksen päivän hintaan verrattuna. Varausta ei voi muuttaa tai peruuttaa ja huonehinta veloitetaan varauksen yhteydessä. Hinta on varattavissa viimeistään 5 päivää ennen saapumista. Voit valita hinnan ilman aamiaista tai aamiaisen kanssa (aamiainen on edullisinta ostaa varauksen yhteydessä, paikan päällä ostettuna aamiainen maksaa 24,45 € /hlö). Voit myös valita joustavan Best Flexible -huonehinnan (päivän hinta), joka antaa myös mahdollisuuden muuttaa tai peruuttaa huonevarauksen, aina yhtä päivää ennen saapumista asti (klo 16.00 mennessä).

HOTELLIHUONEET

Huoneet ja huonevarustelu

KATSO LISÄÄ

RUOKA JA JUOMA

Ravintolat ja baarit

KATSO LISÄÄ

KUNTOILU JA HYVINVOINTI

Wellness, sauna ja kuntosali

KATSO LISÄÄ

TAPAHTUMAT JA KOKOUKSET

Kokoustilat

KATSO LISÄÄ

IHG partners