OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Holiday Inn Helsinki – Expo & Linnanmäki

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Varaa koko perheen hupiloma ja hotellimajoitus nyt etuhintaan.

Vietä hauska päivä huvipuistossa ja sukella päivän päätteeksi pehmeisiin lakanoihin

Majoitu Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa, joka sijaitsee Pasilassa Messukeskuksen yhteydessä – lyhyen matkan päässä Linnanmäeltä.
Tänne saavut helposti junalla (Pasilan asema) tai omalla autolla – ja hotellin omaan talliin parkkeeraamalla ei tarvitse pysäköinnistä stressata.

Heinäkuun alun vetonaulana jälleen Helsinki Cup

Helsinki Cup näkyy ja kuuluu kaupunkikuvassa avajaiskulkueen, tapahtumatorin ja festivaalien muodossa tarjoten urheilujuhlan riemua kesän keskellä. Monet pelit pelataan Käpylän liikuntapuistossa – aivan hotellimme takapihalla! Koko turnauksessa pelataan noin 5500 peliä, sarjoja on 50 ja peliareenoina toimii noin 20 kenttäaluetta ympäri pääkaupunkiseutua Lauttasaaresta Vuosaareen. Tule chemppaamaan nuoria futistaitureita 10.-15.7.2023.

Summer City is INN
alk. 126 €/yö *

Hintaan sisältyy:
– valittu huonetyyppi yhdeksi yöksi
– buffetaamiaiset
– saunan ja kuntosalin käyttö
– auton paikoitus hotellin tallissa (saatavuuden mukaan)

Huonevaraukset

Varaa mukava majoitus alla olevasta linkistä tai suoraan hotellista puh. 09 150 900.

Varaa huone tästä online »

Linnanmäen Huvipuisto avaa portit uuteen huvikauteen 

Linnanmäen huvilaitet ilostuttavat vierailijoita kevään ensisäteistä tunnelmalliseen syksyyn saakka. Lue lisää ja katso aukioloajat Linnanmäen sivuilta.

Linnanmäki rannekkeet 45 €/kpl

Osta Linnanmäki-rannekkeet helposti suoraan hotellista 45,- /kpl! Linnanmäen ranneke on voimassa koko päivän aktivoituen ensimmäisellä laitteella. Rannekkeella pääsee kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoitukset huomioon ottaen. Huvipuiston alueelle pääsee tänäkin vuonna tuttuun tapaan ilman pääsymaksua.

Ohjeet sisäänpääsyyn Linnanmäelle

Linnanmäki aloittaa huvikauden viime vuoden tapaan rajaamalla päivittäisiä kävijämääriä, joten
sisäänpääsy kannattaa varmistaa varaamalla päiväkohtainen lipputuote Linnanmäen verkkokaupasta.

Ostettuasi hotellista valmiiksi rannekkeen voit vielä varmistaa sisäänpääsyn puistoon tiettynä aikana, ostamalla Päivän huvipuistolippu -tuotteen (0 €) Linnanmäen sivuilta https://verkkokauppa.linnanmaki.fi/rannekkeet-ja-liput/.  Voit varata niin monta sisäänpääsyä, kuin vierailla on rannekkeita ja ne kirjoitetaan varaukseen.

Jos hotellin vieraat haluavat varmistaa sisäänpääsyn tiettynä aikana myös seuralaisille, joilla ei ole ranneketta ostettuna etukäteen, niin he voivat varata pelkään sisäänpääsyn https://verkkokauppa.linnanmaki.fi/rannekkeet-ja-liput/ hankkimalla Päivän Hupilipun 10 € tietylle, halutulle päivälle. Päivän hupilipun voi vaihtaa laitelipuksi Linnanmäen lipunmyynnistä.

 

Majoitushintaan liittyvät ehdot: Maksuton muutos- tai peruutusmahdollisuus tulopäivää edeltävään päivään klo 16.00 asti. Aamiainen sisältyy hintaan. Autopaikoitus hotelin tallissa sisältyy hintaan (paikat saatavuuden mukaan). Hinta ei edellytä ennakkomaksua. Tarjoushinnasta on mahdollista saada IHG One Rewards -pisteet. Valitessasi lisävuoteellisen huoneen hintaan sisältyy vuodepaikka yhdelle lapselle. *Alkaen-hintaesimerkki heinäkuussa.

HOTELLIHUONEET

Huoneet ja huonevarustelu

KATSO LISÄÄ

RUOKA JA JUOMA

Ravintolat ja baarit

KATSO LISÄÄ

KUNTOILU JA HYVINVOINTI

Wellness, sauna ja kuntosali

KATSO LISÄÄ

TAPAHTUMAT JA KOKOUKSET

Kokoustilat

KATSO LISÄÄ

IHG partners