OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Holiday Inn Helsinki – Expo & Linnanmäki

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Varaa koko perheen hupiloma ja hotellimajoitus nyt etuhintaan.

Vietä hauska päivä huvipuistossa ja sukella
päivän päätteeksi pehmeisiin lakanoihin

Majoitu Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa, joka sijaitsee Pasilassa Messukeskuksen yhteydessä – lyhyen matkan päässä Linnanmäeltä.
Tänne saavut helposti junalla (Pasilan asema) tai omalla autolla – ja hotellin omaan talliin parkkeeraamalla ei tarvitse pysäköinnistä stressata.

Linnanmäen iik!week tapahtuma 7.–24.9.2023

Linnanmäen iik!week kauhufestivaali järjestetään 7.–24.9. torstai-sunnuntai päiviä ja tällöin huvipuisto on teemoitettu ja koristeltu kauhuelementeillä. Osa pienempien lasten laitteista on kiinni, mutta vastaavasti alu eelta löytyy useita erillisiä kauhukohteita. Näihin kohteisiin asiakkaalta vaaditaan ranneke. Huomioithan, että Festivaalirannekeella pääsee kaikkiin kauhukohteisiin yhden kerran. Auki oleviin huvilaitteisiin Festivaaliranneke tarjoaa rajattoman pääsyn aukioloaikojen puitteissa. Lue lisää Linnanmäen sivuilta.

Summer City is INN – alk. 126 €/yö *

Hintaan sisältyy:
– valittu huonetyyppi yhdeksi yöksi
– buffetaamiaiset
– saunan ja kuntosalin käyttö
– auton paikoitus hotellin tallissa (saatavuuden mukaan)

Huonevaraukset

Varaa mukava majoitus alla olevasta linkistä tai suoraan hotellista puh. 09 150 900.

Varaa huone tästä online »

Linnanmäen iik!week päättää kesän

Karmaiseva iik!week-kauhufestivaali valtaa Linnanmäen huvipuiston 7.–24.9.2023 kauheampana kuin koskaan! Riivattu tunnelma ravisuttaa koko huvipuistoa jokaisena aukiolopäivänä torstaista sunnuntaihin. Tapahtuman aikana Helsingin pelottavimmassa kaupunginosassa koetaan piinaavia kauhuelämyksiä! Lue lisää ja katso aukioloajat Linnanmäen sivuilta.

Linnanmäen Valokarnevaali huipentaa 2023 kauden lokakuussa

Upea Valokarnevaali huipentaa Linnanmäen huvikauden ja tuo valoloistoa syksyn pimeneviin iltoihin. Tule nauttimaan ainutlaatuisesta ja lämminhenkisestä tunnelmasta lokakuussa 12.10.–22.10. Sisäänpääsy alueelle 20 €. Laitehuvittelua varten voit ostaa rannekkeen hotellistamme. Muistathan tehdä paikkavarauksen tapahtumaan ennakkoon verkkokaupastamme!

Linnanmäki rannekkeet hotellistamme 45 €/kpl

Osta Linnanmäki-rannekkeet helposti suoraan hotellista 45,- /kpl. Linnanmäen ranneke on voimassa koko päivän aktivoituen ensimmäisellä laitteella. Rannekkeella pääsee kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoitukset huomioon ottaen. Huvipuiston alueelle pääsee tänäkin vuonna tuttuun tapaan ilman pääsymaksua.

Ohjeet sisäänpääsyyn Linnanmäelle

Kun ostat hotelliltamme rannekkeen pitää iik!weekillä 7.–24.9.2023 rannekkeen lisäksi tehdä paikkavaraus (1 paikkavaraus per 1 ranneke) halutulle päivälle ja ajankohdalle. Paikkavaraus on rannekkeen omistajille maksuton ja sen voi varata Linnanmäen verkkokaupasta.
Paikkavarauslippu ja ranneke tarkastetaan sisääntuloporteilla. Linnanmäen iik!week kauhufestivaalin aikana jokaisella huvipuistovieraalla tulee olla ennakkoon hankittu paikkavaraus tapahtumaan. Tapahtuman suositusikäraja: 15+.

Tee paikkavaraukset Linnanmäen verkkokaupassa:

 

Majoitushintaan liittyvät ehdot: Maksuton muutos- tai peruutusmahdollisuus tulopäivää edeltävään päivään klo 16.00 asti. Aamiainen sisältyy hintaan. Autopaikoitus hotelin tallissa sisältyy hintaan (paikat saatavuuden mukaan). Hinta ei edellytä ennakkomaksua. Tarjoushinnasta on mahdollista saada IHG One Rewards -pisteet. Valitessasi lisävuoteellisen huoneen hintaan sisältyy vuodepaikka yhdelle lapselle. *Alkaen-hintaesimerkki heinäkuussa.

HOTELLIHUONEET

Huoneet ja huonevarustelu

KATSO LISÄÄ

RUOKA JA JUOMA

Ravintolat ja baarit

KATSO LISÄÄ

KUNTOILU JA HYVINVOINTI

Wellness, sauna ja kuntosali

KATSO LISÄÄ

TAPAHTUMAT JA KOKOUKSET

Kokoustilat

KATSO LISÄÄ

IHG partners