OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Holiday Inn Helsinki – Expo & Linnanmäki

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Varaa koko perheen hupiloma ja hotellimajoitus nyt etuhintaan.

Vietä hauska päivä huvipuistossa tai kannusta Helsinki-Cupin jalkapalloilijoita – ja sukella päivän päätteeksi pehmeisiin lakanoihin

Majoitu Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa, joka sijaitsee Pasilassa Messukeskuksen yhteydessä – lyhyen matkan päässä Linnanmäeltä ja aivan Käpylän urheilupuiston vieressä. Kesän 2022 turnaus on jo 47. peräkkäinen kerta, kun jalkapalloilevat lapset ja nuoret pääsevät nauttimaan kesän kohokohdasta Helsinki Cup -nurmilla.

Tänne saavut helposti junalla (Pasilan asema) tai omalla autolla – ja hotellin omaan talliin parkkeeraamalla ei tarvitse pysäköinnistä stressata.

Huonevaraukset

Pakettihinnat ovat voimassa viikonloppuisin sekä loma-aikoina 23.6.–8.8.2021.*
Huonevaraukset netistä alla olevasta linkistä tai suoraan hotellista puh. 09 150 900.

Varaa huone tästä online »

Paketti sisältää:

• majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa tai lisävuoteen sisältävässä huoneessa
(1Bed With Chair Bed Nonsmoke / 1 Queen Bed And Sofa Bed Nonsmoking)
• Holiday Inn -buffetaamiaiset
• Asiakassaunan ja kuntosalin käytön
Autopaikoitus hotellin parkkihallissa (paikat saatavuuden mukaan)

Helsinki Cup pelataan 11.-16.7.2022

Maailman suurimpiin kuuluvan juniorijalkapalloturnauksen perinnettä eivät ole rikkoneet edes poikkeusolosuhteet, mikä kertoo Helsinki Cupin syvään juurtuneesta asemasta kesän tähtihetkenä monelle lapselle ja nuorelle. Kesäksi 2022 odotamme jälleen kaikkialta Suomesta ja maailmalta saapuvaksi yli 20 000 pelaajaa ja 1400 joukkuetta, joita sinäkin olet tervetullut kannustamaan!

Linnanmäen Huvipuisto avaa portit uuteen huvikauteen 

Linnanmäen yli 40 huvilaitetta ilostuttavat vierailijoita kevään ensisäteistä tunnelmalliseen syksyyn saakka. Lue lisää ja katso aukioloajat Linnanmäen sivuilta.

Linnanmäki rannekkeet 43 €/kpl

Osta Linnamäki-rannekkeet helposti suoraan hotellista 43,- /kpl! Linnanmäen ranneke on voimassa koko päivän aktivoituen ensimmäisellä laitteella. Rannekkeella pääsee kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoitukset huomioon ottaen. Huvipuiston alueelle pääsee tänäkin vuonna tuttuun tapaan ilman pääsymaksua.

Ohjeet sisäänpääsyyn Linnanmäelle

Linnanmäki aloittaa huvikauden viime vuoden tapaan rajaamalla päivittäisiä kävijämääriä, joten sisäänpääsy kannattaa varmistaa varaamalla päiväkohtainen lipputuote verkkokaupastamme.
Ostettuasi hotellista valmiiksi rannekkeen voit vielä varmistaa sisäänpääsyn puistoon tiettynä aikana, ostamalla Päivän huvipuistolippu -tuotteen (0 €) Linnanmäen sivuilta https://verkkokauppa.linnanmaki.fi/rannekkeet-ja-liput/.  Voit varata niin monta sisäänpääsyä, kuin vierailla on rannekkeita ja ne kirjoitetaan varaukseen.

Jos hotellin vieraat haluavat varmistaa sisäänpääsyn tiettynä aikana myös seuralaisille, joilla ei ole ranneketta ostettuna etukäteen, niin he voivat varata pelkään sisäänpääsyn https://verkkokauppa.linnanmaki.fi/rannekkeet-ja-liput/ hankkimalla Päivän Hupilipun 10 € tietylle, halutulle päivälle. Päivän hupilipun voi vaihtaa laitelipuksi Linnanmäen lipunmyynnistä.

Sisäänpääsyn vahvistuslomake Päivän hupilipusta tai Päivän huvipuistolipusta tulee näyttää puistossa joko paperilla tai kännykästä.

*Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Mikäli tarjous ei ole voimassa tyettynä päivänä, saat online-varauksen yhteydessä ilmoituksen ”Your preferred rate is not available as requested. Please modify your stay dates or select from the available rates”.

HOTELLIHUONEET

Huoneet ja huonevarustelu

KATSO LISÄÄ

RUOKA JA JUOMA

Ravintolat ja baarit

KATSO LISÄÄ

KUNTOILU JA HYVINVOINTI

Wellness, sauna ja kuntosali

KATSO LISÄÄ

TAPAHTUMAT JA KOKOUKSET

Kokoustilat

KATSO LISÄÄ

IHG partners