OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Ravintolat & baarit Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

Hotellin ravintola ja baari keskittyvät laadukkaaseen, paikallisesti tuotettuun ruokaan ja juomaan. Saatavilla on herkullista aamiaista ja illallista sekä huonepalvelu. Maistele herkullisia aterioita modernissa ja visuaalisesti vaikuttavassa ympäristössä, mm. palkitun Satu Maarasen teos. Suomalainen muotisuunnittelija voitti kansainvälisen Festival de Hyèresin suunnittelukilpailun pääpalkinnon vuonna 2013.

RAVINTOLA BRÖD PUNAVUORI

Ravintola Bröd Punavuori on urbaani skandinaaviseen keittiöön pohjautuva ravintola, joka palvelee aamusta iltaan. Ravintolan tilat jakautuvat vapaampaan olohuonemaiseen alueeseen, joka kytkeytyy baarin välityksellä varsinaiseen ruokailutilaan. Bröd on rouheita ja runsaita annoksia. Brödin annoksissa suositaan kotimaisia makuja, sen helsinkiläistä, skandinaavista ja eurooppalaistakaan linjaa unohtamatta. 

Avoinna

Lounas
ma-pe klo 11.00–13.30

Iltaisin
Maanantai – torstai 15.30–21.00
Perjantai – lauantai 15.30–22.00 (keittiö 21.00 asti)

Poikkeuksia aukioloihin

Brödin poikkeusaukiolot joulukuussa ja tammikuussa:

Ei lounasta ma 5.12. ja ti 6.12.
Ravintola on suljettu ti 6.12.
Normaali luonaamme on tauolla 14.12.22–15.1.2023
Joululounas on tarjolla 14.12.–22.12.
Ravintola on suljettu 23.12.–26.12.

Brödin Joululounas

Brödin lounas

Uusi ravintola Brodin À la carte

Ravintola Bröd viinilista

HOTEL INDIGO AAMIAINEN

Ravintola Brödin herkullisella aamiaisella nautit maittavan buffetpöydän antimista ja valitset lisätilauksesta mieleiset vaihtoehdot. Buffetaamiaisemme koostuu laadukkaista ja raikkaista tuotteista. 

Valikoimaamme kuuluu leivonnaisia, muroja, hedelmiä, marjajogurttia sekä turkkilaista jogurttia, juustoa ja leikkeleitä. Juomaksi voit valita appelsiini-, omena- tai karpalomehua sekä keittiön päivän tyrnishotti. Lisää vielä lautaselle haluamasi lämpimät aamiaistuotteet. Leivät ja leivonnaiset ovat aina vastapaistettuja. Olemme todella ylpeitä ruisleivästämme, joka on valmistettu maineikkaassa EKBERGIN leipomossa. Ruisleivän juuri jota Ekbergin leipurit käyttävät on yli 150 vuotta vanhaa ja peräisin leipomon alkuajoilta. 

Aamiainen on tarjolla

Maanantai–perjantai klo 7.00–10.00
Lauantai–sunnuntai 7.30–11.00

Meille ovat myös hotellin ulkopuoliset asiakkaat lämpimästi tervetulleita aamiaiselle! Aamiaisen hinta on tällöin 29,50 €.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Oiva-raportit »

IHG partners