OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Ravintolat & baarit Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

Hotellin ravintola ja baari keskittyvät laadukkaaseen, paikallisesti tuotettuun ruokaan ja juomaan. Saatavilla on herkullista aamiaista ja illallista sekä huonepalvelu. Maistele herkullisia aterioita modernissa ja valoisassa miljöössä. Visuaalista nälkää ruokkii mm. kansainvälisesti palkitun Satu Maarasen uniikki teos. Suomalainen muotisuunnittelija voitti Festival de Hyèresin suunnittelukilpailun pääpalkinnon vuonna 2013.

RAVINTOLA BRÖD PUNAVUORI

Ravintola Bröd Punavuori on urbaani skandinaaviseen keittiöön pohjautuva ravintola, joka palvelee aamusta iltaan. Ravintolan tilat jakautuvat vapaampaan olohuonemaiseen alueeseen sekä baarin välityksellä kytkeytyvään varsinaiseen ruokailutilaan. Bröd on rouheita ja runsaita annoksia. Brödin annoksissa suositaan kotimaisia makuja, sen helsinkiläistä, skandinaavista ja eurooppalaistakaan linjaa unohtamatta. 

Aukioloajat

Lounas:
ma–pe 11.00–13.00

Bröd iltaisin:
ma–la 16–22 (keittiö 16–21.30)
su suljettu

Meillä tarjolla

Brödin lounas

Uusi ravintola Brödin À la carte

Ravintola Bröd juomalista

 

HOTEL INDIGO AAMIAINEN

Ravintola Brödin herkullisella aamiaisella nautit maittavan buffetpöydän antimista ja valitset lisätilauksesta mieleiset vaihtoehdot.
Buffetaamiaisemme koostuu laadukkaista ja raikkaista tuotteista. 

Valikoimaamme kuuluu leivonnaisia, muroja, hedelmiä, marjajogurttia sekä turkkilaista jogurttia, juustoa ja leikkeleitä. Juomaksi voit valita appelsiini-, omena- tai karpalomehua sekä keittiön päivän tyrnishotti. Lisää vielä lautaselle haluamasi lämpimät aamiaistuotteet. Leivät ja leivonnaiset ovat aina vastapaistettuja. Olemme todella ylpeitä ruisleivästämme, joka on valmistettu maineikkaassa EKBERGIN leipomossa. Ruisleivän juuri jota Ekbergin leipurit käyttävät on yli 150 vuotta vanhaa ja peräisin leipomon alkuajoilta. 

Aamiainen on tarjolla

ma–pe 7.00–10.00
la–su 7.30–11.00

Meille ovat myös hotellin ulkopuoliset asiakkaat lämpimästi tervetulleita aamiaiselle! Aamiaisen hinta on tällöin 31,00 €.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Oiva-raportit »

IHG partners