OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

IHG hotellien avoimet työpaikat

InterContinental Hotels Group PLC (IHG) on yksi maailman laajimmista hotellialan yrityksistä. IHG hotelliperheeseen kuuluu maailmalla jo lähes 6000 hotellia ja yli 880 000 huonetta. IHG hotellibrandeja ovat muun muassa Holiday Inn®, Holiday Inn Express®, Crowne Plaza® ja Inter-Continental®. Katso lisää tästä

Crowne Plaza-, Hotel Indigo- ja Holiday Inn -hotelleja Suomessa operoi Scandic Hotel Oy.

Katso alta hotelliemme majoitus- ja ravintola-alan avoimet työpaikat ja hae jo tänään!

Katso hotelliemme majoitus- ja ravintola-alan avoimet työpaikat ja hae jo tänään!

Crowne Plaza® Hotels & Resorts

”Bringing humanity to business travel”

Crowne Plaza® Hotels & Resorts on premium-tason hotelliketju, jonka hotelleja on jo ympäri maailmaa yli 400 jopa 60 maassa. Aidosti kansainvälinen Crowne Plaza® tarjoaa korkealuokkaisen majoituksen laatua arvostaville liike- ja vapaa-ajan matkaajille.

Hotel Indigo®

”Making travel inspiring”

Hotel Indigo® on korkeatasoinen boutique-hotellibrändi, joka inspiroi vieraitaan paikallisuuden ja tarinamaailman kautta. Virkistävä ja houkutteleva vieraanvaraisuutemme heijastelee vahvasti jokaisen Hotel Indigon paikallista naapuruston tarinaa.

Holiday Inn -hotellit Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella

”Joy of travel for all”

Holiday Inn Hotels & Resorts® on yksi maailman tunnetuimmista hotellibrändeistä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota lämminhenkisiä ja vieraanvaraisia hotellikokemuksia niin liike- kuin lomamatkailijoille. Olipa kyse matkasta ystävien, perheen, työtovereiden tai asiakkaiden kanssa, meillä on lukuisia Holiday Inn -hotelleja, jotka tarjoavat palveluita ja mukavuuksia, jotka tekevät työstä, lepäämisestä ja yhteydenpidosta helppoa.

Jos olet suunnittelemassa työn hakua kansainväliseen joukkoomme Euroopassa tai muualla maailmassa, katso lisää IHG Career -sivuilta.

Scandic Hotels Oy IHG-hotellit ovat osana Vastuullinen Kesäduuni – kampanjaa.
Sitoudumme tarjoamaan kaikille kesätyöntekijöille mukavan työympäristön, hyvän perehdytyksen sekä luotettavan ja vakaan yrityksen tarjoamat edut.

Katso tästä hotelliemme vapaina olevat työpaikat

IHG partners