OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

IHG hotellien vastuullisuus

IHG-hotelleilla vastuullisuus on ollut olennainen osa toimintaamme jo pitkään. Vuonna 2021 IHG julkaisi uuden Journey to Tomorrow -kymmenvuotissuunnitelman, jonka tavoite on auttaa muokkaamaan vastuullisen matkustamisen tulevaisuutta.

IHG Journey to tomorrow

Vastuullisuus on elintärkeää liiketoiminnallemme ja olennainen osa yritysstrategiaamme. ​Siihen osallistuvat myös kaikki työntekijämme. Ohjatakseen toimintaansa vastuullisena yrityksenä sekä tavoitteitaan ihmisiä, yhteisöjä ja planeettaamme kohtaan, IHG loi Journey to Tomorrow -ohjelman 10 vuoden toimintasuunnitelmaksi. Yhdessä hotelleissamme majoittuvien ja työskentelevien sekä kumppaneidemme kanssa autamme muokkaamaan vastuullisen matkustamisen tulevaisuutta varmistaen, että saavutamme tavoitteemme – True Hospitality for Good.

Ihmiset ja yhteisömme

Yli 100 maassa sijaitsevien hotelliemme ansiosta olemme ylpeitä voidessamme olla paikallisten yhteisöjen ytimessä. Maailmanlaajuisen ulottuvuutemme avulla pystymme tarjoaman mahdollisuuden luoda positiivista tulevaisuutta paikallisille ihmisille ja tuleville sukupolville.

Energia ja hiilijalanjälki

Hotellisektorin osuus maailmanlaajuisista hiilidioksidipäästöistä on noin 1 %. On tärkeää, että osallistumme planeettamme suojelemiseen tulevaisuudessa. Pyrimme vähentämään energiankäyttöämme ja hiilidioksidipäästöjämme ilmastotieteen mukaisesti.

IHG-hotellimme Suomessa ovat sitoutuneet Suomen valtionhallinnon yhteiseen Astetta alemmas -energiansäästökampanjaan, jonka tavoitteena on vähentää energiankulutusta koko yhteiskunnassa. Jo toteutettujen toimenpiteidemme lisäksi olemme varautuneet hotelleissamme energiankulutuksen pienentämiseen nykytasosta. Haemme aktiivisesti mahdollisuuksia alentaa hotelliemme lämpötiloja sekä säästää sähköä ja vettä tinkimättä turvallisuudesta ja asiakasviihtyvyydestä. Seuraamme säännöllisesti ilmanvaihdon, lämmityksen sekä jäähdytyksen asetusarvoja taloautomaation avulla. Pienennämme sähkön kulutustamme myös LED-polttimoiden käytöllä ja energiatehokkaiden laitteiden hankinnoilla.

Varautuminen mahdollisiin sähkökatkoihin

Jokaisessa hotellissamme on toimipistekohtaiset toimintaohjeet turvallisuus- ja varautumissuunnitelmassa. Näiden avulla varmistamme hotellivieraidemme ja tiimiläistemme turvallisuuden myös sähkökatkojen aikana. Kaikki hotellirakennuksemme on varustettu myös sähkökatkostilanteessa toimivalla turva- ja poistumisvalaistuksella. Mikäli hotelliimme kohdistuisi suunniteltu sähkökatkos, viestimme vastaanotossa vieraillemme katkoksesta sekä neuvomme miten toimia sähkökatkon aikana.

Jätteet ja kierrätys

Koska tällä hetkellä vain 9 % muovista kierrätetään ja jopa kolmasosa tuotetusta ruoasta menee hukkaan ympäri maailmaa, haluamme tarjota vieraillemme kestävämmän oleskelun. Huoneen riskakoriin laittamasi jätteet lajitellaan henkilökuntamme toimesta. Olemme mukana muun muassa Res-Q hävikkiruokaohjelmassa. Tavoitteemme on myös nostaa kasvipohjaisten ruokien osuus 60 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä.

Vesi

Veden kysyntä ylittää usein tarjonnan monissa osissa maailmaa, joten meille on tärkeää löytää tapoja vähentää veden kulutusta. Siksi pyrimme säästämään vettä ja auttamaan veden saatavuuden turvaamista. Voit auttaa meitä säästämään vettä ja energiaa pyykinpesun yhteydessä esimerkiksi käyttämällä pyyhkeita uudelleen.

Joutsenmerkki – Nordic Ecolabel

Suomessa IHG-hotelliperheen Holiday Inn®-, Hotel Indigo®- ja Crowne Plaza® -hotelleja, operoi Scandic Hotels Oy. Scandic on valinnut ympäristömerkikseen Joutsenmerkin, koska sen tiukat kriteerit haastavat ympäristötyössä kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan. Joutsenmerkki takaa, että hotellissa muun muassa tarjotaan runsaasti kasvisruokia ja luomutuotteita, suositaan ympäristömerkittyjä tuotteita ja palveluita, pidetään energian- ja vedenkulutus alhaisena sekä lajitellaan ja vähennetään jätteiden määrää. Scandicin tavoitteena on hakea Joutsenmerkkiä kaikkiin hotelleihinsa vuoden 2023 loppuun mennessä. Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellille myönnettiin torstaina 8.12.2022 Joutsenmerkki – ensimmäisenä Holiday Inn -hotellina maailmassa.

IHG partners