OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

World Travel Awards -ehdokkuudet 2023

World Travel Awards (WTA) on julkaissut vuoden 2023 ehdokkaat ja äänestys matkailualan ’oscareista’ on nyt jälleen käynnissä. WTA perustettiin vuonna 1993 palkitsemaan ja juhlistamaan huippuosaamista kaikilla matkailun avainsektoreilla.
Mukana 2023 äänestyksessä on kaksi loistavaa IHG-perheen hotellia.

Auta hotellejamme kisassa, rekisteröidy ja käy äänestämässä hotellimme voittoon!

Hotelliemme ehdokkuudet vuonna 2023

Hotel Indigo Helsinki – BoulevardFinland’s Leading Boutique Hotel 2023

Hotel Indigo® Helsinki – Boulevard sijaitsee yhdellä kaupungin tunnetuimmista kaduista – Bulevardilla.
Boutique-hotellimme persoonalliset huoneet on sisustettu uniikeilla paikallisten taiteilijoiden suunnittelemilla mural-kuvilla.
Ravintola Bröd on urbaani bistro, jossa tarjoillaan eurooppalaisia ja paikallisia ruokia. Tutustu kaupunkiin hotellin Pelago-pyörillä ja nauti kiireisen päivän jälkeen Body, Mind & Soul -studiomme kuntosalilla tai jooga-huoneessa ja rentoudu perinteisessä tai höyrysaunassa.

Matkatessasi idästä länteen pitkin eleganttia Bulevardia pääset tutustumaan kahteen eri muotoilun maailmaan; ylellinen muoti Esplanadilla sekä teollinen muotoilu Hietalahdessa. Minkä suunnan valitsetkin, olet muutaman askeleen päässä Helsingin historiallisesta keskustasta, Design Districtin aarteista ja houkuttelevista pohjoismaisista gastronomisista paikoista.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on voittanut neljästi Finland’s Leading Boutique Hotel tittelin.

Crowne Plaza Helsinki – HesperiaFinland’s Leading Business Hotel 2023

Ainutlaatuisesti uudistettu premium-tason Crowne Plaza® Helsinki – Hesperia kutsuu sinut legendaarisen hotellin uuteen aikakauteen ja sen inspiroivaan tunnelmaan. Hesperia Restaurant & Bar vie sinut aitojen makujen maailmaan. Yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa on ylelliset mukavuudet, ja Sleep Advantage™ -ohjelma luo puitteet parhaalle mahdolliselle unelle. Huippumoderni Forever Töölö -kuntokeskus on hotellivieraidemme käytettävissäsi maksutta.

Kokouskerros ja Hesperia Ballroom luovat upeat puitteet erilaisille tapahtumille. Hotelli sijaitsee lähellä Helsingin tärkeimpiä kulttuuri- ja urheilumaamerkkejä, Hesperia-puiston vieressä ja lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia on ollut voitokas kuusi kertaa vuosien aikana.

IHG partners