OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia – Vietä koko perheen loma

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotelli tarjoaa ylellisen majoituksen laatua arvostaville perheille. Vaihtoehdoistamme löytyy ratkaisut niin pienten kuin suurtenkin lapsiperheiden hotellilomaan. Ylellistä tunnetta lisää tilava kylpyhuone, amme sekä kylpytakit huoneessa. Hotellimme alakerran Forever Töölön kuntoklubilla vanhemmat voivat myös kuntoilla* ja saunoa. Uima-allas on myös käytettävissä. Perhehuone -paketit sisältävät myös buffetaamiaiset majoittujille.

Linnanmäki kutsuu kesäkaudelle

Linnanmäki avaa keaden 2024 jälleen 26.4. – mikä olisikaan parempi tapa viettää koko perheen mukavaa yhteistä aikaa kuin huvipuistoseikkailu ja rentoutuminen hotellissa? Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotellissa koko perhe majoittuu viihtyisissä puitteissa ja vain kivenheiton päässä Linnanmäeltä. Nyt voit ostaa Linnanmäen rannekkeet myös suoraan hotellistamme hintaan 50,00 €/kpl (norm. 51 €). Aktiivisen päivän jälkeen on ihana kiivetä muhkeaan vuoteeseen ja liukua unten maille. Herkullinen buffetaamiainen käynnistää taas uuden päivän hyvin ja taas jaksaa touhuta.

Varaa huone ennakkoon ja säästä jopa 20 %

Suunnittele matkasi etukäteen ja säästä jopa hotelliöistä. Varaa siis ajoissa ja säästät enemmän seuraavalla lomallasi. Valitse ajankohta ja tee varaus Book Early & Save -hinnalla. Eniten voit säästää IHG® One Rewards -jäsenyyden avulla, jolloin voit saat jopa 20 %:n alennuksen!

Crowne Plaza Perhehuone

Premium huone lisävuodetuolilla

Varaa tilava Premium-huone hotellimme päärakennuksen puolelta. Muhkean parivuoteen lisäksi huoneessa on nojatuoli, joka voidaan avata lisävuoteeksi. 75×190 cm kokoinen lisävuode sopii mainiosti lapselle 14-vuoden ikään asti. Lasten lisävuode sisältyy huoneen hintaan.

Varaa Premium-huone lisävuoteella puhelimitse +358 (0)300 308480 tai sähköpostilla hotel@crowneplazahelsinki.fi.

 

Kaksi huonetta väliovella – Kids Room

Suuremmille perheille (2 aikuista +2 lasta tai jopa 2+3) suosittelemme kahta huonetta väliovella. Näin saadaan kaikille oma vuode ja tilaa liikkua. Väliovi tuo myös omaa rauhaa. Varaa ensimmäinen huone päivän hintaan tai hyödyntäen edullista Book Early & Save -hintaa.
Toinen huone myydään Kids Room -hintaan alkaen 69 €/yö.

Varaa Perhehuone Kids Room -yhdistelmällä puhelimitse +358 (0)300 308480 tai sähköpostilla hotel@crowneplazahelsinki.fi.

Perheen pienimmille voidaan huoneeseen toimittaa vauvasänky pyydettäessä.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla. *Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.

HUONEET JA SVIITIT

Huoneet ja huonevarustelu

KATSO LISÄÄ

RUOKA JA JUOMA

Ravintolat ja baarit

KATSO LISÄÄ

KUNTOILU JA HYVINVOINTI

Wellness, sauna ja uima-allas

KATSO LISÄÄ

TAPAHTUMAT JA KOKOUKSET

Kokous- ja juhlatilat

KATSO LISÄÄ

IHG partners