OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia – Koko perheen loma

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotelli tarjoaa ylellisen majoituksen laatua arvostaville perheille. Vaihtoehdoistamme löytyy ratkaisut niin pienten kuin suurtenkin lapsiperheiden hotellilomaan.

Ylellistä tunnetta lisää tilava kylpyhuone, amme sekä kylpytakit huoneessa. Hotellimme alakerran Forever Töölön kuntoklubilla vanhemmat voivat myös kuntoilla* ja saunoa. Uima-allas on myös käytettävissä. Perhehuone -paketit sisältävät myös buffetaamiaiset majoittujille.

Viivy vähintään kolme yötä ja säästä jopa 25 % – lue lisää

Crowne Plaza Perhehuone

Premium huone lisävuodetuolilla

Varaa tilava Premium-huone hotellimme päärakennuksen puolelta. Muhkean parivuoteen lisäksi huoneessa on nojatuoli, joka voidaan avata lisävuoteeksi. 75×190 cm kokoinen lisävuode sopii mainiosti lapselle 14-vuoden ikään asti. Lasten lisävuode sisältyy huoneen hintaan.

Varaa Premium-huone lisävuoteella puhelimitse +358 (0)300 308480 tai sähköpostilla hotel@crowneplazahelsinki.fi.

 

Kaksi huonetta väliovella – Kids Room

Suuremmille perheille (2 aikuista +2 lasta tai jopa 2+3) suosittelemme kahta huonetta väliovella. Näin saadaan kaikille oma vuode ja tilaa liikkua. Väliovi tuo myös omaa rauhaa. Varaa ensimmäinen huone päivän hintaan tai hyödyntäen edullista Book Early & Save -hintaa.
Toinen huone myydään Kids Room -hintaan alkaen 69 €/yö.

Varaa Perhehuone Kids Room -yhdistelmällä puhelimitse +358 (0)300 308480 tai sähköpostilla hotel@crowneplazahelsinki.fi.

Perheen pienimmille voidaan huoneeseen toimittaa vauvasänky pyydettäessä.

 

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla. *Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.

HUONEET JA SVIITIT

Huoneet ja huonevarustelu

KATSO LISÄÄ

RUOKA JA JUOMA

Ravintolat ja baarit

KATSO LISÄÄ

KUNTOILU JA HYVINVOINTI

Wellness, sauna ja uima-allas

KATSO LISÄÄ

TAPAHTUMAT JA KOKOUKSET

Kokous- ja juhlatilat

KATSO LISÄÄ

IHG partners