OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Ravintolat & baarit Holiday Inn Helsinki City Centre

Holiday Inn Helsinki City Centre tarjoaa kohtaamisten uuden keskipisteen. Herkullinen aamiainen nautitaan pääravintolasalissa hotellin toisessa kerroksessa. Hotellin katutasossa voit herkutella à la carte- ja Daily Specials -annoksilla sekä To Go Café -kahvilan houkutuksilla. 

Holiday Inn Open Lobby
Katutasossa sijaitseva Holiday Inn Open Lobby yhdistää perinteiset hotellin yleiset palvelualueet ja tarjoaa asiakkaille yhtenäisen olohuonemaisen tilan niin ystävien kanssa kahvitteluun, ruokailuun, tapaamisiin, työskentelyyn kuin illanviettoihinkin. Ravintolan sulautuminen muihin tiloihin tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat valita vapaasti missä ja milloin haluavat ruokailla.

Open Lobby aukioloajat
Maanantai–torstai

Tiistai–lauantai

Lounas tarjolla 11.00–13.00

17.00–22.30
To Go Cafèssa on saatavilla kahvia, pientä syötävää vitriinistä ja myös makeaa kahvin kanssa.

Tutustu menuihimme

Open Lobbyn lounas »
Uusi A la Carte listamme »
Viinilista & muut juomat »

Open Lobbyn Baari

Baari on Open Lobbyssa paikka, johon on helppo tulla rentoutumaan, ja istahtaa vaikka takkatulen loimuavien liekkien viereen. Täällä asiakkaamme voivat seurustella muiden matkailijoiden kanssa. Istuinsaarekkeet ovat erittäin suosittuja – saarekkeet on varustettu virtapistokkein.

To Go Cafe

To Go Cafe panostaa helppouteen ja mukavuuteen. Asiakkaat voivat nauttia Segafredo-kahvista ja virvokkeista tai pienestä syötävästä juuri silloin, kun niitä tekee mieli, eli ympäri vuorokauden. Kahvilan suolaiset ja makeat herkut voit hauttia paikan päällä tai ottaa rennosti mukaan kaupungille. Kesemmällä suosittelemme istahtamaan terassille. 

Huonepalvelu

Huonepalvelun ja Take-In-palvelun ansiosta asiakkaamme voivat ruokailla omilla ehdoillaan. Voit noutaa valmiin annoksen To Go Cafésta. Voit myös tilata perinteisesti huonepalvelusta ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Oiva-raportit »

ystävällinen ja huomaavainen palvelu

ystävällinen ja huomaavainen palvelu

mutkattomia makuja ja klassikkoruokia

mutkattomia makuja ja klassikkoruokia

monipuolinen juomavalikoima

monipuolinen juomavalikoima

innovatiivinen Open Lobby -konsepti

innovatiivinen Open Lobby -konsepti

IHG partners