OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Herkuttele hyvin – Holiday Inn Open Lobby

Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti tarjoaa kohtaamisten uuden keskipisteen. Hotellin katutasossa herkutellaan aamuisin runsaalla hotelliaamiaisella ja iltaisin tarjolla on à la carte- ja Daily Specials -annoksia sekä To Go Cafén houkutuksia.

Holiday Inn Open Lobby

Holiday Inn Open Lobby yhdistää perinteiset hotellin yleiset palvelualueet ja tarjoaa asiakkaille yhtenäisen olohuonemaisen tilan niin ystävien kanssa kahvitteluun, ruokailuun, tapaamisiin, työskentelyyn kuin illanviettoihinkin. Ravintolan sulautuminen muihin tiloihin tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat valita vapaasti missä ja milloin haluavat ruokailla.

Ravintolan aukioloajat
maanantai–lauantai 18.00–22.00
keittiö sulkeutuu 22.00
To Go Café palvelee muina aikoina 24/7.

Poikkeuksia aukioloaikoihin:
Aamiainen juhannuksena 21.-23.6. 6:30-11.00
Ravintola suljettu illalla 20.-23.6.

A la Carte »
Viinilista & muut juomat »

Open Lobby Bar
Baari on paikka, johon on helppo tulla rentoutumaan, ja istahtaa vaikka takkatulen loimuavien liekkien viereen. Täällä asiakkaamme voivat seurustella muiden matkailijoiden kanssa. Istuinsaarekkeet ovat erittäin suosittuja – saarekkeet on varustettu virtapistokkein.

To Go Cafe
To Go Cafe panostaa helppouteen ja mukavuuteen. Asiakkaat voivat nauttia Segafredo-kahvista ja virvokkeista tai pienestä syötävästä juuri silloin, kun niitä tekee mieli, eli ympäri vuorokauden. Kahvilan suolaiset ja makeat herkut voit hauttia paikan päällä tai ottaa rennosti mukaan kaupungille. Kesemmällä suosittelemme istahtamaan terassille.

Huonepalvelu
Huonepalvelun ja Take-In-palvelun ansiosta asiakkaamme voivat ruokailla omilla ehdoillaan. Voit noutaa valmiin annoksen To Go Cafésta. Voit myös tilata perinteisesti huonepalvelusta ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Oiva-raportit »

ystävällinen ja huomaavainen palvelu

ystävällinen ja huomaavainen palvelu

mutkattomia makuja ja klassikkoruokia

mutkattomia makuja ja klassikkoruokia

monipuolinen juomavalikoima

monipuolinen juomavalikoima

innovatiivinen Open Lobby -konsepti

innovatiivinen Open Lobby -konsepti

IHG partners