OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

InterContinental Hotels Group®

InterContinental Hotels Group PLC (IHG) on yksi maailman laajimmista hotellialan yrityksistä. IHG hotelliperheeseen kuuluu maailmalla jo lähes 6000 hotellia ja yli 880 000 huonetta. IHG hotellibrandeja ovat muun muassa Holiday Inn®, Holiday Inn Express®, Crowne Plaza® ja Inter-Continental®.
Katso lisää tästä

Crowne Plaza® Hotels & Resorts – Making business travel work

Crowne Plaza® Hotels & Resorts on dynaaminen hotelliketju, jonka hotelleja on jo ympäri maailmaa yli 400 jopa 60 maassa. Aidosti kansainvälinen Crowne Plaza® tarjoaa korkealuokkaisen majoituksen laatua arvostaville liike- ja vapaa-ajan matkaajille. Crowne Plazan asiakkaat arvostavat selkeää tyylikkyyttä yhdistettynä viimeisimmän tekniikan tuomaan käytännöllisyyteen, samoin kuin täyttä vastinetta rahalle. Crowne Plaza -hotellin asiakkaat voivat nauttia mm. 24 tunnin huonepalvelusta, nopeasta Internet-yhteydestä sekä tasokkaista kunto- ja vapaa-ajan palveluista. Viihtymisen varmistaa ketjun antama 100% tyytyväisyyslupaus.

Nykyisin yli 100 000 huonetta käsittävän ketjun ensimmäinen hotelli avattiin ’Holiday Inn Crowne Plaza’ -nimellä Rockvillessä, USA:n Maryland’ssa. Vuonna 1994 perustettiin oma tuotemerkki Crowne Plaza Hotel & Resorts. Euroopassa ensimmäinen hotelli avattiin 1999 – Crowne Plaza Resort Madeiralla, Portugalissa. Tänä päivänä Crowne Plaza on yksi nopeimmin kasvavista hoteliketjuista. Yli 100 hotellia on valmisteilla parhaillaan eri puolilla maailmaa.

Uniikki Hotel Indigo – Making travel inspiring

Hotel Indigo® on korkeatasoinen boutique-hotellibrändi, joka inspiroi vieraitaan paikallisuuden ja tarinamaailman kautta. Virkistävä ja houkutteleva vieraanvaraisuutemme heijastelee vahvasti paikallista naapuruston tarinaa.

Ensimmäinen Hotel Indigo® avattiin Atlantassa Yhdysvalloissa vuonna 2004. Euroopan ensimmäinen hotelli avatiin Lontoossa 2008. Tällä hetkellä maailmalla on yli 120 Hotel Indigoa, joista kolmasosa sijaitsee Euroopassa. Lähes 120 uutta Hotel Indigo -kohdetta on suunnitteilla.

Naapurustomme on meille kaikki kaikessa… ja käytämme jokaisen tilaisuuden jakaa tämän vieraillemme. Aivan kuten ei ole kahta samanlaista kaupunginosaa, ei ole kahta samanlaista Hotel Indigoa. Jokainen hotelli on ainutlaatuinen ja erilainen. Mutta kaikki ovat lähellä ostosmahdollisuuksia, paikallisia ravintoloita, museoita, taidegallerioita ja hyvää musiikkia, joka tekee jokaisesta naapurustosta uniikin.

HOLIDAY INN – Joy of travel for all

Holiday Inn Hotels & Resorts® -hotelleissa olemme ylpeitä voidessamme tarjota lämminhenkisiä ja vieraanvaraisia hotellikokemuksia niin liike- kuin lomamatkailijoille. Olipa kyse matkasta ystävien, perheen, työtovereiden tai asiakkaiden kanssa, meillä on lukuisia hotelleja, jotka tarjoavat palveluita ja mukavuuksia, jotka tekevät työstä, lepäämisestä ja yhteydenpidosta helppoa.

Vuonna 1952 Holiday Inn hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotellin, joka tarjosi palveluja, joita aiemmin ei ollut saatavilla. Huoneessa oma puhelin, televisio, ilmaiset jääpalat sekä lasten yöpyminen maksutta vanhempien kanssa huoneessa ovat tuttuja asioita tänä päivänä, mutta ei yli 50 vuotta sitten. Kemmons Wilson avasi ensimmäisen Holiday Inn -hotellin vuonna 1952 Memphisissä.

Nykyisin maailmalla toimii yli 1200 Holiday Inn -hotellia, noin 70 maassa. Ja lähes 250 uutta Holiday Inn -hotellia on suunnitteilla. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn -hotellit sopivat yhtälailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn -ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista. Kemmons Wilsonin henkeen Holiday Inn -hotellissa on aina luotettava ja ystävällinen palvelu. 

IHG hotelliemme kuvia löydät IHG kuvapankista, katso lisää täältä.

IHG partners