OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Holiday Inn Tampere – Central Station -hotellille myönnetty Joutsenmerkki

Holiday Inn Tampere – Central Station -hotellille myönnettiin tammikuussa 2023 tunnettu ja arvostettu pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Holiday Inn ja Holiday Inn Express -hotelleja on maailmalla yli 4200 – Holiday Inn Tampere – Central Station on nyt ensimmäisten Joutsenmerkittyjen hotellien joukossa. Hotelli panostaa erityisesti ruokahävikin vähentämiseen ja lajittelun kehittämiseen.

Joutsenmerkki täydentää IHG:n Journey to Tomorrow -ohjelmaa

Suomessa InterContinental Hotels Group -hotelliperheen Holiday Inn-, Hotel Indigo- ja Crowne Plaza -hotelleja operoi Scandic Hotels Oy. Scandic on valinnut ympäristömerkikseen Joutsenmerkin, koska sen muita sertifiointeja tiukemmat kriteerit haastavat ympäristötyössä kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan. Joutsenmerkki takaa, että hotellissa muun muassa tarjotaan runsaasti kasvisruokia ja luomutuotteita, suositaan ympäristömerkittyjä tuotteita ja palveluita, pidetään energian- ja vedenkulutus alhaisena sekä lajitellaan ja vähennetään jätteiden määrää. IHG:n Journey to Tomorrow -ohjelma ja järjestelmät tukevat hyvin Scandicin tavoitteita ja Joutsenmerkin kriteereitä.

Tiimin vahva sitoutuminen Joutsenmerkkiin

”Joutsenmerkin hakuprosessi oli upea kokemus, jossa näkyi tiimimme korkea sitoutumisen aste ympäristötyöhön. Tiimimme motivaatiosta ja arvoista kertoo paljon, että ympäristöasiat ja niiden kehittäminen yksikössämme on valittu vuosittain hotellin toimintasuunnitelmaan”, kertoo hotellinjohtaja Tomi Mönkkönen. ”Holiday Inn Tampere – Central Station -hotellilla on jo valmiiksi useita toimivia kokonaisuuksia, joista jatkuvan kehityksen tavoitteina näemme ruokahävikin vähentämisen ja lajittelun kehittämisen entisestään.”

 Joutsenmerkin kriteerit tiukentuneet

Joutsenmerkin hotelli- ja majoituspalveluiden kriteerit uusiutuivat viime vuonna, minkä seurauksena kriteeristöön on tullut tiukennuksia ja kokonaan uusia vaatimuksia. Joutsenmerkin tuoreen kuluttajatutkimuksen mukaan 94 prosenttia suomalaisista tunnistaa merkin.

”Joutsenmerkin hakuprosessi Holiday Inn Tampere – Central Stationin kanssa oli erinomaisen sujuva. Hotellin henkilökunnasta välittyi koko prosessin ajan aito innostus ja kiinnostus Joutsenmerkkiin ja oman toiminnan kehittämiseen”, Joutsenmerkin asiantuntija Annika Hämäläinen iloitsee.

Kuvassa Sini Koivunen, Holiday Inn Tampere – Central Station -hotellissa.

IHG partners