OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia sai Joutsenmerkin

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia on seitsemäs IHG-hotelli Suomessa, jolle myönnettiin Pohjoismaiden tunnetuin ja suosituin ympäristömerkki – Joutsenlippu. Nyt kaikki Suomen IHG-ketjun hotellit voivat liputtaa Pohjoismaiden virallisen ympäristömerkin puolesta.

Joutsenmerkin kunnianhimoisissa ja vuosi sitten tiukentuneissa kriteereissä huomioidaan tuotteen koko elinkaaren olennaiset vaiheet raaka-aineista ja tuotannosta aina kierrätykseen asti. Joutsenmerkki onkin yksi maailman vaativimmista ympäristösertifikaateista. Joutsenmerkki auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta, edistää kiertotaloutta ja tukee luonnon monimuotoisuuden säilymistä, laatua ja turvallisuutta unohtamatta. Jopa 94 % suomalaisista tunnistaa Joutsenmerkin.

Joutsenmerkki ei kerro toimijan ympäristöystävällisyydestä vain yhdellä osa-alueella. Se takaa tuotteiden tai palvelujen olevan ympäristön kannalta parempia valintoja, aina raaka-aineista kierrätykseen. Joutsenmerkitty hotelli täyttää kunnianhimoiset ympäristövaatimukset ja on ympäristötyössään omaksunut kokonaisvaltaisen lähestymistavan energiaan, veteen, ruokaan, jätteisiin, kemikaaleihin sekä hankintoihin. Hotellissa tehdään aktiivisesti työtä kulutuksen vähentämiseksi ja toiminnan optimoimiseksi.

”Koko hotellimme henkilökunta on innostunut ja sitoutunut toteuttamaan Joutsenmerkin kriteerejä sekä kirittämään tuotteidemme ja palvelujemme kehitystä ympäristölle paremmaksi. Kovan työn tuloksena olemme täyttäneet Pohjoismaiden virallisen ympäristömerkin lukuisat kunnianhimoiset kriteerit”, kertoo Crowne Plaza Helsinki – Hesperian hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara.

”Joutsenmerkki kertoo kokonaisvaltaisesta ympäristötyöstä. Hotellissamme se tarkoittaa esimerkiksi lajittelua, kestävämmän ruoan tarjoilua ja hävikin minimoimista. Lisäksi käytämme ympäristömerkittyjä tuotteita ja koulutamme henkilöstöä ympäristöasioissa”, jatkaa Savela-Palovaara. ”IHG:n oma Journey to Tomorrow -vastuullisuusohjelma ja sen järjestelmät, kuten IHG Green Engage ja Greener Stay, antavat kehyksen hotellimme vastuullisuustoimille ja Joutsenmerkki tukee loistavasti toimintamallejamme”, kuittaa Savela-Palovaara.

IHG partners