OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

KOKOUSPÄIVÄÄN VIRKISTYSTÄ 4EVENTIN KANSSA

Yhteistyössä 4eventin tapahtuma- ja hyvinvointialan asiantuntijoiden kanssa toteutamme mielenkiintoisia ja aktivoivia oheisohjelmia kokouspäivään. Monipuolisista osaajista ja kumppanuusyrityksistä koostuva verkosto on toteuttanut elämyksiä jo yli 20 vuotta.

Kysy lisää myyntipalvelustamme! Katso yhteystiedot täältä »

4EVENT AKTIVITEETIT

12 MATKAKOHDETTA OMAAN VIREYTEEN

Kuinka monena päivänä viikossa tunnet itsesi energiseksi ja levänneeksi? Saatat ajatella, että vain hyvät yöunet ja aamukahvi pohjustavat hyvinvoivan päivän.

Näin ei kuitenkaan ole. Kokemus vireydestä on omaa elämänasennetta peilaava mittari ja yhteydessä laajempaan elämänlaatuun. Vireysmatkalle osallistumalla opit, mitkä 12 tekijää vaikuttavat eniten aamun, työpäivän ja vapaa-ajan energisyyteen. Oppaana matkalla toimii yhteistyökumppanimme koulutettu 4eventin hyvinvointivalmentaja.

Aika: 1-2 h
Henkilömäärä: 10-1000

TAKE A BREAK -TAUKOJUMPPA

Virkistävä ja energisoiva tauko. Taukojumppa tarjoaa piristävän rentoutumishetken keskellä kokouspäivää. Hyvin suunniteltu tauko antaa energiaa, lisää tehokkuutta ja kohentaa vireystilaa.

4event-hyvinvointivalmentajan ohjaama taukojumppa sopii loistavasti kokouspäivää tauottavaksi ja virkistäväksi ohjelmaksi. Aktiivinen tauko ja mukava loppurentoutus saa veren kiertämään ja ajatuksen juoksemaan. Ohjelma voidaan toteuttaa kokoustilassa ilman erityisjärjestelyjä.

Aika: 20-30 min
Henkilömäärä: 10-100

TALVIOLYMPIALAISET

Talviolympialaisissa kisaillaan pienjoukkueissa rennosti hauskaa pitäen.
Monipuoliset lajit antavat jokaiselle onnistumisen elämyksiä ja raikkaan talvipäivän riemua.

Kun olympiatuli on sytytetty, alkaa leikkimielinen kilvoittelu esimerkiksi rattikelkkailussa, ampuma-tandemhiihdossa, alppicurlingissa, lumiviestissä ja puuteripallossa. Juhlatunnelmaa luovat kuumat juomat, liehuvat liput, innostava musiikki, valaistut toimintapisteet, ulkotulet ja 4eventin asiantuntevat valmentajat. Paras joukkue palkitaan lopuksi olympiaseppeleillä.

Aika: 1 1/2-2 h
Henkilömäärä: 10-200

IHG partners