OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

CityShoppari – Hotel Indigo tarjoukset

Hotel Indigo® on korkeatasoinen boutique-hotellibrändi, joka inspiroi vieraitaan paikallisuuden ja tarinamaailman kautta. Ravintola Bröd Punavuori on urbaani skandinaaviseen keittiöön pohjautuva ravintola, joka palvelee aamusta iltaan. Virkistävä ja houkutteleva vieraanvaraisuutemme heijastelee vahvasti paikallista naapuruston tarinaa. Bulevardin viihtyisä ja persoonallinen boutique-hotelli tarjoaa vierailleen paikallisen kokemuksen hotellivierailun aikana.

Hotellimme voitti viime vuonna kolmannen peräkkäisen Finland’s Leading Boutique Hotel -palkinnon.

Etuja CityShoppari-kortilla

ETU 1: HOTEL INDIGO AAMIAINEN 20 €

Tervetuloa uudistuneelle aamiaisellemme Hotel Indigo Helsinki – Boulevard -hotellin Ravintola Bröd’iin.
CityShoppari-kortilla buffetaamiainen nyt 20 €/hlö (norm. 31,30 €/hlö). Tarjous on voimassa 4-28.3.2024 maanantaista perjantaihin. Hinta sisältää runsaan buffetin tuotteet, yhden valinnaisen pöytiintarjoiltavan erikoisannoksen sekä kylmät ja kuumat juomat.

Tarjous edellyttää pöytävarauksen tekemistä ennakkoon. Etu on kahdelle ja kertaluontoinen. Saapuessa ravintolaan näytä etu Cityshoppari-sovelluksesta ennen tilausta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

ETU 2: STAYCATION PALKITUSSA BOUTIQUE-HOTELLISSA JOPA -20 %

Vietä persoonallinen ja hemmotteleva staycation korkeatasoisessa ja ympäristöystävällisessä boutique-hotellissamme. Huonevaraukset online.

Nauti palkitun hotellimme uudistuneesta hotelliaamiaisesta, jonka voit rakentaa oman makusi mukaan. Lämminhenkisessä Bröd Punavuori -bistroravintolassa voit herkutella paikallisista, skandinaaviseen keittiöön pohjautuvaa ruokaa. Ainutlaatuisessa Body, Mind & Soul -studiossamme voit kuntoilla ja joogata, silloin kun sinulle sopii. Antoisan päivän jälkeen voit valita rentoudutko höyrysaunan tai perinteisen saunan lämmössä.

Tarjous on voimassa 30.12.2024 asti saatavuuden mukaan.
Tarjoushintainen varaus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen saapumista. Tarjousetu vaihtelee päivän mukaan 10-20 %. Tarjous edellyttää ennakkomaksua ja varausta ei voi muuttaa tai peruuttaa. Aamiainen sisältyy hintaan. Tarjoushinnasta on mahdollista saada IHG One Rewards -pisteet. Etu on kertaluontoinen. Esitä CityShoppari-kortti saapuessasi hotelliin. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä/päivä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard
Ravintola Bröd Punavuori
Bulevardi 26
00120 Helsinki
Puhelin: 0300 308 481
S-posti: hotel@hotelindigohelsinki.fi

IHG partners