IHG-hotellien lahjakortit

Usein kysytyt kysymykset lahjakorteista

Mistä voin ostaa IHG-lahjakortteja?
IHG-hotellien majoitus-, ravintola- ja arvolahjakortteja voit ostaa kunkin brändin lahjakorttikaupasta.
Crowne Plaza lahjakorttikauppa
Hotel Indigo lahjakorttikauppa
Holiday Inn lahjakorttikauppa

Ostin lahjakortin, mutta en saanut lahjakorttia sähköpostiini?
Tarkista sähköpostisi roskapostikansio, onko sähköpostiosoite oikein kirjoitettu tilaukseen ja onko osto veloitettu. Mikäli ongelma ei ratkea, ota meihin yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Milloin lahjakortti on voimassa?
Lahjakortti oikeuttaa majoitukseen viikonloppuisin ja loma-aikoina saatavuuden mukaan. Majoitusaika on sama kun lahjakortin voimassaoloaika. Lahjakorttihintaisia huoneita on rajoitetusti etenkin sesonkien ja isompien paikallisten tapahtumien aikaan. Jos kyseessä on tarjoushintainen lahjakortti, sen voimassaoloaika saattaa vaihdella. Tarkistathan aina lahjakortin voimassaoloajan lahjakortista.

Saanko IHG One Rewards -pisteet ja -edut maksaessani lahjakortilla?
Lahjakorttikaupastamme ostetulla lahjakortilla maksaessasi saat IHG one Rewards -pisteet ja -edut, kunhan majoituksesi on pisteisiin oikeuttava. Lahjakortin ostamisesta ei kerry pisteitä.

Sisältyykö lahjakorttiin lasten majoitus?
0–12-vuotiaat yöpyvät maksutta aikuisten huoneessa.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi lahjakortistasi?
Mikäli sinulla on kysyttävää ostetusta lahjakortista täytäthän alla olevan kyselyn. Käsittelemme yhteydenotot arkisin klo 8.00–17.00.

Yhteydenottolomake

    NIMI *SÄHKÖPOSTIOSOITE *PUHELINNUMERO *VALITSE LAHJAKORTIN LAJI *VALITSE MITÄ KETJUA KYSYMYS KOSKEE *MITÄ ASIASI KOSKEE?[text LAHJAKORTIN VIIMEINEN VOIMASSAOLOPÄIVÄ]MUUTA TIETOA