OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Helpommin uneen Crowne Plazan uniohjelman avulla

Kun tiedät, että huomenna odottaa taas rankka työpäivä ja on paljon tehtävää, sinun pitää pystyä tyhjentämään mielesi ja nauttia levosta kunnolla. Siksi me Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotellissa olemme ottaneet käyttöön ketjumme oman uniohjelman nimeltään Sleep Advantage™.

Sleep Advantage -uniohjelma

YLELLISET VUODEVAATTEET

Muhkea vuode tukee hyvää nukkumisasentoa. Silkinpehmeät vuodevaatteet ovat 100 % egyptiläistä puuvillaa. Mieluisat tyynyt ja ylellisen pehmeä patjanpäällinen, Sleep Advantage™ -vuode takaa makeat unet.

SSHH… QUIET ZONE

Quiet Zone on hotellimme hiljainen vyöhyke. Huolehdimme, että vieraamme saavat nauttia häiriöttömästä yöunesta. Sunnuntaista torstaihin alueella ei suoriteta kerroshoitajan tai huollon toimenpiteitä kello 21.00–10.00 välisenä aikana, ellei asiakas ole sitä pyytänyt. Vastaanoton tiimimme kertoo mielellään lisää Quiet Zone -alueesta hotellissamme.

TAATTU HERÄTYS

Olemme varmoja, että nukut niin hyvin, että saatat tarvita vähän ylimääräistä apua herätettäessä. Siksi takaamme, että soitamme sinulle 5 minuutin sisällä pyydetystä herätysajasta – tai huoneesi on ilmainen.

SUOSITUIMMAT SLEEP ADVANTAGE NUKKUMISVINKIT

Luonut Dr Chris Idzikowski, entinen British Sleep Societyn puheenjohtaja.

1. Liikunta tekee hyvää unelle ja auttaa säätämään sisäisen kellon nukkumisaikaan.
Vältä kuitenkin liiallista rasitusta ennen nukkumaanmenoa.

2. Vältä liian myöhään syömistä. Syöminen nostaa ruumiinlämpöä ja häiritsee unta.
Pyri syömään viimeistään kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa.

3. Ota lämmin kylpy tai suihku ennen nukkumaanmenoa.Lämpö laajentaa käsien, kasvojen ja jalkojen verisuonia niin, että keho voi luovuttaa lämpöä tehokkaasti, mikä edistää unta.

4. Keskity hengitykseesi ja hidasta sitä. Hengityksen hidastaminen alentaa sykettä ja verenpainetta ja auttaa rentoutumaan.

5. Vältä työntekoa vuoteessa. Jos työskentelet vuoteessa, aivosi alkavat yhdistää vuoteen valveillaoloon nukkumisen sijasta. On parasta työskennellä pöydän ääressä ja välttää kännykän ja sähköpostin käyttöä juuri ennen nukkumaanmenoa.

IHG partners