OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Helsinki on täydellinen kohde kaupunkilomalle

Hyvät kulkuyhteydet ja lyhyet välimatkat helpottavat lomasi suunnittelua. Helsinki on vilkas rantakaupunki, jota ympäröivät lukuisat saaret. Kaupunki tarjoaa hotellilomalle tekemistä, kokemista ja nähtävää jokaiselle. Helsinki on myös nuorekas metropoli, jolla on huippuluokan muotoilu ja ansaittu maine kulinaarisesta huippuosaamisesta. Kaupungin keskusta sijaitsee kapealla saaren ympäröimällä niemimaalla, etkä ole koskaan kaukana merestä. Voit käydä lähisaarilla tehokkaan lauttaverkoston ansiosta. Ruoholahdessa, keskustan länsipuolella, sijaitsee Länsisatama, josta on laivayhteydet Viroon, ja johon suuret risteilijätkin ankkuroivat. Lähempänä Kauppatoria löytyvät Ruotsin laivojen satamat.

Helsingin upeaa arkkitehtuuria

Helsingin katukuva on täynnä mitä upeampia rakennuksia ja arkkitehtuuria, joita ihasteltaessa kuluu helposti aikaa. Kaupungin runsas ravintola- ja kahvilatarjonta takaavat viihtyvyytesi ostoskierroksen lomassa. Aloita kierros Helsingin historiallisessa keskustassa Senaatintorilla, jota ympäröivät suuret uusklassiset rakennukset, kuten Helsingin tuomiokirkko, senaatti, Helsingin yliopisto ja Kansalliskirjasto. Älä missaa Sederholmin taloa, kaupungin vanhinta kivirakennusta, kaakkoiskulmassa. Läheinen Esplanadin puisto on kaupungin vihreä sydän. Puiston itäpäässä, eteläsatamassa, voit käydä Kauppatorilla, jossa myydään perinteisiä suomalaisia ruokia ja herkkuja sekä käsitöitä ja matkamuistoja. Vierailuun Helsingissä kannattaa myös yhdistää ostoskierros kaupungilla. Tavaratalot, kirpputorit ja tunnettu Design District pienine putiikkeineen pitävät sisällään löytöjä jokaiselle.

Suositut museot ja design

Vieraile nähtävyyksissä ja lumoudu kaupungin runsaaseen kulttuuritarjontaan. Kaupungin uusimpina kohteina ovat ainutlaatuinen taidemuseo Amos Rex sekä keskustakirjasto Oodi, joka tarjoaa aktiviteetteja koko perheelle. Tiesitkö, että Helsingissä on myös yli 80 museota, joista tunnetuimpia ovat Ateneum ja Modernin taiteen museo Kiasma?

Merellinen Helsinki

Kesäaikaan lumoava saaristo on läsnä ja lähellä. Nappaa Kauppatorilta vesibussi ja vietä päivä Helsingin edustalla, jollain lukuisista saarista. Tai matkusta helposti lautalla Suomenlinnaan. Osassa hotelleissamme on lainattavia polkupyöriä, joilla pääsee kätevästi seikkailemaan ja ihastelemaan kaupunkia. Maailmapyörä SkyWheelin kyydissä pääset näkemään ydinkeskustaa sekä läheisiä saaria. Merikylpylä Allas Sea Pool on ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä kolmessa meren päälle rakennetussa altaassa ja talviaikaan avannossa.

Koko perheen kohteet ja kulttuuri

Helsinki tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, jotka sopivat kaiken ikäisille. Suuntaa Linnanmäen vauhdikkaisiin laitteisiin, näe Korkeasaaren hurjat eläimet tai sukella merimaailma SeaLife:n vedenalaiseen maailmaan. Helsingissä järjestetään lukuisia tapahtumia ja konsertteja, joten kannattaa kurkata kaupungin tapahtumakalenteriin. Lomaan kulttuuripääkaupungissa kannattaa yhdistää myös käynti jossain Helsingin monista teattereista.

IHG partners