OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Naapuruston tarina – Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

Bulevardi: missä vastakkaiset design-maailmat kohtaavat

Helsinki on maineikas design-osaamisen keskus, jonka pysäyttävä arkkitehtuuri ja näkemyksellinen kaupunkisuunnittelu ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta. Helsingin moni-ilmeinen design-osaaminen ei näyttäydy missään selvemmin kuin elegantilla Bulevardilla, jossa Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sijaitsee. Kadulle on ominaista viehättävä arkkitehtuuri, tyylikkäät asuinrakennukset ja boutique-liikkeet.

Design-osaamisen tarina ulottuu idästä länteen niin, että puistokadun kumpikin pää kertoo eri tarinaa. Bulevardi yhdistääkin kaksi vastakkaista design-maailmaa: idässä korkeatasoisia myymälöitä, gallerioita ja suomalaisen sisustuksen perintöä ja lännessä teollista design-osaamista edustava Helsingin telakka. Näitä maailmoja yhdistävät raitiolinjat, jotka ovat peräisin vuodelta 1900. Helsingin sähköllä toimiva raitiovaunuverkko onkin yksi maailman vanhimpia.

Kulttuuria henkivä puistokatu

Yli 200 vuoden ikäistä maalauksellista puistokatua reunustavat elegantit asuinrakennukset, taidegalleriat, antiikkiliikkeet ja museot. Bulevardi onkin Helsingin tyylikkäimpiä, historialtaan rikkaimpia ja sijainniltaan parhaita katuja. Lisäksi kadun sijainti kaupungin Designkorttelin sydämessä tekee siitä todellisen taiteen ja muotoilun harrastajien paratiisin.

Viehättävä Bulevardi on ehkä kuitenkin parhaiten tunnettu paikkana, jossa taiteentuntijat ja antiikinharrastajat etsivät jotain erityistä lukuisten taidegallerioiden, antiikkiliikkeiden, museoiden ja teatterin reunustamalta kadulta. Tutustu vinkkeihimme täällä.

Idässä designia ja muotoilun huippuja

Idässä tyylikäs Bulevardi rajautuu aistikkaaseen Esplanadin alueeseen korkeatasoisine liikkeineen. Pariisin puistokatuja muistuttava Bulevardi on suomalaisen ja kansainvälisen muotoilun, kulttuurin ja keittotaidon mikrokosmos. Alue suunniteltiin 1800-luvun alussa, ja monet sen liikkeet, ravintolat, arkkitehtuuri ja puistot ovat peräisin tältä ajalta. Vanhan maailman loisto ja klassinen suomalainen minimalistinen estetiikka esittäytyvät alueella rinta rinnan. Täältä löydät maineikkaiden suomalaisten muotoilijoiden liikkeet, mm. Marimekko, Vuokko, Arabia ja Iittala.

Lännessä teollista suunnittelua

Bulevardin länsipäässä sijaitseva Hietalahden telakka edustaa teollista suunnittelua parhaimmillaan. Helsingin ankara ilmasto ja ympäristö ovat jo pitkään ohjanneet suomalaista muotoilua luomaan välineitä arjen tarpeisiin ja kaupankäyntiin. Hietalahden telakka on toiminut uudentyyppisten jäänmurtajien ja pohjoismaisten alusten rakentajana jo yli 150 vuotta. Toinen esimerkki teollisen suunnittelun huipusta ohittaa hotellimme päivittäin – raitiovaunu numero 6. Linja 6 kulkee Bulevardin koko pituudelta ja yhdistää Helsingin korkeatasoiset muotiliikkeet kaupungin telakoiden teolliseen suunnitteluun. Helsingin sähköllä toimivat raitiolinjat ovat peräisin vuodelta 1900, joten raitiovaunuverkko onkin yksi maailman vanhimpia.

Uniikki Hotel Indigo®

Ensimmäinen Hotel Indigo® avattiin Atlantassa Yhdysvalloissa vuonna 2004. Euroopan ensimmäinen hotelli avatiin Lontoossa 2008. Tällä hetkellä maailmalla on yli 150 uniikkia Hotel Indigo -hotellia, joista kolmasosa sijaitsee Euroopassa. Yli 100 uutta Hotel Indigo -kohdetta on suunnitteilla.

Naapurusto on meille kaikki kaikessa ja käytämme jokaisen tilaisuuden jakaa tämän vieraillemme. Aivan kuten ei ole kahta samanlaista naapurustoa, ei ole kahta samanlaista Hotel Indigo -hotellia. Jokainen hotelli on ainutlaatuinen ja erilainen. Mutta niille kaikille on yhteistä, että ne sijaitsevat lähellä uniikkeja ostospaikkoja, ravintoloita, gallerioita ja musiikkia, jotka tekevät jokaisesta naapurustosta omaleimaisen. Olemme paikallisia kaikkialla maailmassa.

Palaa hotellin etusivulle »

 

IHG partners