OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Hemmottelevan persoonallinen aamiainen

Millaista kahvia saisi olla? Valitkaa pöytä, tarjoilemme kahvin sinne. Näin alkaa eurooppalainen boutiquetyylinen aamiainen Hotel Indigo Helsinki – Boulevardin katutasossa bistroravintola Bröd Punavuoren valmiiksi katetuissa pöydissä. Aulabaarin tiskiltä voi napata tuoreen sanomalehden mukaansa aamupalalle. Kun tarjoilija tuo kahvin, hän kysyy tilataanko listalta erillisannosta vai nautitaanko vain buffetin valikoimasta.

”Onhan se aivan ihanaa itsensä hemmottelua
nauttia hotelliaamiainen autenttisesti hotelliympäristössä
vaikkei yöpyisikään hotellissa. Arkena tai viikonloppuisin.”

Hotel Indigon uudistunut aamiainen – räätälöity sinulle

Aamiaismenun annoksista on valittavissa amerikkalaisia pannukakkuja joko karamellisoitujen pähkinöiden ja valuvan vaahterasiirapin tai rosmariinilla maustetun puolukkamoussen kera, Eggs Benedict -uppomuna-annos lohen ja bearnaise-kastikkeen kanssa, kaksi erilaista omelettia, kaksi erilaista toastia ja quinoa bowl.

Kattavassa aamiaisbuffetissa on perinteisten jogurttien, smoothieiden, leikkeleiden, juustojen, pastry-tuotteiden ja leipien lisäksi pieniä huolella valmiiksi valittuja persoonallisia lämpimiä annoksia: espanjalaista perunamunakasta ja Chorizoa, munakokkelia ja pekonia sekä valkoisia papuja tomaattikastikkeessa röstiperunan kanssa.

Annoksensa aterioija voi höystää superfoodilla, erilaisilla jauheilla, siemenillä ja eliksiireillä, oman mieltymyksensä mukaan. Vaihtoehtoisesti aamupalaksi voi valita haluamansa erillistuotteet aamiaismenusta.


Ihmiset ovat erilaisia ja haluavat erilaista aamiaista. Kaikki eivät istu aamiaisella pitkään ja maistele kaikkia valikoiman herkkuja. Osa haluaa vain kahvin tai tuoremehun ja valmiiksi tehdyn feta-avokadoleivän”, Lestelin tietää.

Valmiiksi katettu pöytä ja kuppiin
kaadettu kahvi ovat aamiaisluksusta

Hotel Indigon kahvi paahdetaan muutaman korttelin päässä Kaffa Roasterylla

Hotel Indigo Helsinki – Boulevardin aamiaisella voit nauttia paikallista pehmeää Kaffa RoasterynLempeä Voima” -kahvia, joka on tehty kivenheiton päässä hotellistamme Punavuoressa. Valitse aamiaisella haluamasi kahvi – perinteinen suodatinkahvi tai toivomasi erikoiskahvi.

”Lempeä Voima – halattava ja pehmeä
kahvi, joka herättää hetkessä.”

Hotel Indigo haluaa palvella erilaisia vieraitaan heidän toiveidensa mukaan. Euroopan kaupunkilomilta tuttuun tapaan aamiainen ei automaattisesti kuulu hotelliyön hintaan, sen voi liittää mukaan haluamansa laajuisena. Aamiaisbuffetin tarjoama jatkaa hotelliyön ihanan ylellistä linjaa. Buffetissa on esillä pieni määrä tuotteita kerrallaan, keittiö täydentää niitä tiheään. Esimerkiksi leikkeleet ovat minimalistisessa esillepanossa helppo irrottaa toisistaan, siitä tulee ajateltu olo.

Pyrimme järjestelmälliseen hävikin minimoimiseen maksimoimalla palvelun”, Lestelin kertoo ja toivottaa hotellivieraiden lisäksi urbaanit kaupunkilaiset aamiaiselle. ”Onhan se aivan ihanaa itsensä hemmottelua nauttia hotelliaamiainen autenttisesti hotelliympäristössä vaikkei yöpyisikään hotellissa! Aamiainen on tarjolla arkisin kymmeneen ja viikonloppuisin yhteentoista saakka”.

Hotellin vieraat voivat nauttia aamiaisen ravintolan sijasta myös huoneessaan

Huonepalvelusta on mahdollista valita neljä eri tyylistä aamiaiskokonaisuutta, josta yksinkertaisin on grap’n’go -tyyppinen mukaan otettava nopea aamupala, ja premiumversio aamutakki päällä kiireettä omassa rauhassa nautittava luksustarjotin. Ei välttämättä ollenkaan huono vaihtoehto omalla lomalla.

Lue lisää Hotel Indigon aamiaisesta täältä.

Intiimin persoonallinen Ravintola Bröd Punavuori

Katutason bistroravintola Bröd Punavuori palvelee aamiaisen jälkeen lounasasiakkaita päivittäin vaihtuvalla listalla ja illallisaikaan à la carte -ravintolana. Hotellin baari on avoinna aamuvarhaisesta yömyöhään. Brödin annoksissa suositaan kotimaisia makuja, sen helsinkiläistä, skandinaavista ja eurooppalaistakaan linjaa unohtamatta. Kurkkaa tästä ruokalistaamme.

Jotkut putiikkialueen suunnittelijoista ovat kertoneet käyvänsä Brödin lounaalla säännöllisesti, eikä ihme. Lämmin ruoka ravitsee kehon ja mielen, ja isojen ikkunoiden takana Bulevardilla soljuvaa elämää katselee ruokaillessa mielellään. Syke laskee, ihan niin kuin Lestelin kuvaili.

Kokonaisvaltainen hotellielämys Hotel Indigossa

Intiimi Hotel Indigo on palkittu boutique-hotelli, joka tarjoaa upeat puitteet staycationille kiireisen arjen keskellä. Lue lisää persoonallisesta hotellielämyksestä.

IHG partners