OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Mahtavia ostosmahdollisuuksia Bulevardilla

Bulevardi tarkoittaa puistokatua, jossa on keskimmäisenä ajoradat, joiden reunoilla on puurivi, ja reunimmaisina kevyen liikenteen väylät. Täällä jos missä on shoppailijan mukava vaellella tutkimassa pieniä putiikkeja ja gallerioita. Bulevardin ympäristössä voit tehdä uniikkeja löytöjä, joita ei suurista kauppakeskuksista saa.

Korkealaatuisten herrasmiesvaatteiden liike

Fere on Helsingin Bulevardilla sijaitseva korkealaatuisiin herrasmiesten vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut täyden palvelun liike. Mittatilauspalvelun lisäksi liikkeen valikoimiin kuuluu pukeutumisen huippumerkkejä Italiasta ja Britanniasta. Tarjolla on asukokonaisuuksia, persoonallisia yksityiskohtia unohtamatta. Lisäksi löydät kattavan valikoiman Brionin valmisvaatteita ainoana liikkeenä Skandinaviassa. Myös Hackettin tuotteet löydät vain Ferestä.
Bulevardi 3, www.fere.fi

Designvaatteita naisille

Uuden aallon vaatesuunnittelua. Keväästä 2000 asti Liike on toiminut suomalaisen uuden aallon vaatesuunnittelun näyteikkunana. Liikkeessä mallistot esitellään juuri sellaisina kokonaisuuksina, kuin suunnittelija on ne halunnut näyttää. Liike tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden asiakkaalle ja suunnittelijalle kohdata kasvokkain, sillä käydessäsi Liikkeessä tapaat usein itse suunnittelijan. Tällä hetkellä ovat mukana mm. vainio.seitsonen, Tikit, Jaana Haaksiluoto, Tyra Therman ja Nomen Nescio. Asusteita, kenkiä ja kaikenlaista muuta mielenkiintoista vaihtuvilta suunnittelijoilta.
Fredrikinkatu 24, www.liike-shop.com

Lastenvaatteita Bulevardilla

Lastenpuoti Le Bunuell on Helsingin keskustassa sijaitseva lasten merkkivaatemyymälä. Myymälän lastenvaatteet ovat erittäin laadukkaita ja ovat myöskin viimeistä trendiä. Valikoimasta löytyvät lastenvaatteet niin jokapäiväiseen käyttöön kuin myöskin juhlatilaisuuksiin. Myymme lastenvaatteita vauvan vaatteista aina 16 ikävuoteen asti.
Bulevardi 5, www.lebunuell.fi

Uusi kotisi sisustus Bulevardilla

Day-Shop on tulvillaan persoonallisia tuotteita. Day-sisustusliike sijaitsee hauskasti nostalgisen ja hienostuneen Bulevardin sekä pirteän ja vilkkaan shoppailukatu Fredan kulmassa. Näyteikkunoita liikkeellä on kummallekin kadulle yhteensä jopa yhdeksän ja ne ovat tulvillaan tuotteita joista Day tunnetaan. Day on palvellut shoppailijoita ja sisustajia tällä paikalla omalla persoonallisella tyylillään jo noin 18 vuotta. Perustajapariskunta Nina Rantanen ja Pasi Sivonen tuovat uusia tuulia suomalaisille kuluttajille.
Bulevardi 11, www.dayshop.fi

Asuna – Sisarusten moderni designvaateliike naisille

Sisarukset Marianne ja Sari perustivat asuna shopin vuonna 2003. Vahvat suomalaissuunnittelijat yhdessä kansainvälisten merkkien (mm. COMME des GARCONS, Sofie D’Hoore, Rundholz, Black Label by Rundholz, Christian Wijnants, MA RY YA, extreme cashmere, NO/AN, Fausto Santini and M.L.wright) kanssa tekevät asunan mallistoista kiinnostavia ja vaikuttavia.
Fredrikinkatu 24, www.asuna.fi

Luonnonmateriaalit sydämenasiana

Snurre, luonnonlankojen lankakauppa, perustettiin 2011. Puhtaat luonnonlangat ja luonnonmateriaalit ovat sydämenasia. Niin ja luonnollisesti ne värit: väreissä pitää olla mistä valita. Harmaan sävyt pipossa onnistuvat aina, mutta välillä iloinen aniliini vetää suupielet korviin. Puhtaat luonnonlangat ja luonnonmateriaalit ovat sydämenasia. Niin ja luonnollisesti ne värit: myös väriä pitää olla! Itsetekemisellä ei ole rajoja – tule puotiin miettimään, mitä haluaisit tehdä seuraavaksi.
Yrjönkatu 34, www.snurre.fi

Kantakaupungin pyöräkauppa

Omien pyörien tuunailu vaihtui Pelagoon. Käy kurkkaamassa veljesten Timo ja Mikko Hyppösen Pelago Bicycles liikettä hotellimme lähellä. Ja testaa toki Pelago-pyörää Hotel Indigossa, jossa ne ovat lainattavissa asiakkaillemme veloituksetta!

Pelagot ovat luotettavia pyöriä jokapäiväiseen käyttöön, kaupunkipyöräilyyn ja retkeilyyn. Liike sijaitsee Kalevankadulla, missä koko pyörämallisto on nähtävissä ja koeajettavissa. Hyppöset halusivat tehdä Pelagoista yksinkertaisia ja laadukkaita pyöriä arkikäyttöön. Yhtiön logossa komeilevat antiikin Roomassa eläneen arkkitehdin Vitruviuksen päämäärät firmitas,utilitas, venustas – kestävyys, käyttökelpoisuus, kauneus.
Kalevankatu 32, www.pelagobicycles.com

IHG partners