OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

TEKEMISTÄ JA KOKEMISTA TAMPEREELLA

Valitse mukava hotellimme aivan Tampereen keskustassa ja majoitu Holiday Inn Tampere – Central Station -hotellissa lähellä Rautatieasemaa sekä keskustan kauppakatuja. Katso ajankohtaiset tarjouksemme ja varaa huone.

LOMAPÄIVÄ TAMPEREELLA – KULTTUURIA JA SHOPPAILUA

Tampereella tarjoaa tekemistä vaikka viihtyisit pidempäänkin. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä ainutlaatuiset ruokakokemukset aina toreista huippuravintoloihin. Vanha Finlaysonin tehdasalue on täydentynyt ravintoloista, putiikeista sekä museoista.

Tampereen keskustasta löytyy shoppailunälkään kaikenlaista, niin isoista ja tunnetuista liikkeistä pieniin erikoiskauppoihin.

TEATTEREITA, MUSEOITA JA KONSERTTEJA

Tampereen kulttuuritarjonta on tunnetusti runsas. Monen top-5 listaan sijoittuvat esimerkiksi seuraavat kohteet.

Muumimuseon teemana ovat Tove Janssonin alkuperäiskirjojen kuvitukset. Näyttelyssä voit ihastella myös mahtavaa viisikerroksista ja kaksi metriä korkeaa Muumi-Taloa.

Museokeskus Vapriikki Tammerkosken rannalla tarjoaa paljon koettavaa. Ohjelmistossa on aina kerrallaan jopa yli kymmenen näyttelyä.

Tampereen Taidemuseon ympäri vuoden vaihtuvat näyttelyt kiinnostavat monia. Museo tarjoaa Suomen toiseksi suurimman taidekokoelman. Siitä kansainvälisestikin tunnetuin osa on Muumilaakson kokoelma Tove Janssonin alkuperäispiirroksia ja Tuulikki Pietilän kuvaelmia.

Särkänniemessä sijaitseva Sara Hildénin taidemuseo tarjoaa Sara Hildénin Säätiön taidekokoelman, johon kuuluu nykyisin yli 5000 teosta. Se onkin yksi Suomen laajimmista ja merkittävimmistä modernin ja nykytaiteen kokoelmista. Museo palvelee ympäri vuoden ja esittelee aina lisäksi vaihtuvia näyttelyitä.

OSTOKSET JA RAVINTOLAT

Finlaysonin alueen Tallipihasta löytyy valikoima käsitöitä, sisustustuotteita sekä mainioita ja nostalgisia kahvilaherkkuja. Tampereella kannattaa tutustua myös mm. suomalaisten suunnittelijoiden valikoimaan panostavaan MUKA/VA -lippulaivaliikkeeseen. Pienen kävelymatkan päässä hotelliltamme löydät myös Stockmann-tavaratalon, josta voit tehdä mahtavia ostoksia.

Tampereella täyttyy vatsa helposti. Yksi must-asioista on mustan makkaran maistaminen – se onnistuu mainiosti jo hotellimme aamiaispöydässä, mutta testaa ehdottomasti myös torilta ostettua käyrää. Hotellimme oman ravintola Steamin lisäksi legendaariset ravintolat kuten Tillikka ja Ohranjyvä ovat tutustumisen arvoisia. Pohjoismaiden suurimmassa Kauppahallissa, Suomen ensimmäisessä kissakahvilassa, lukuisissa paikallisissa pienpanimoissa tai idyllisessä Vohvelikahvilassa on myös hauska pistäytyä.

ULKOILU JA AKTIVITEETIT

Etenkin kesäkaudella Särkänniemen-huvipuistossa voit viettää aktiivista lomapäivää. Tampereella voi myös ulkoilla monipuolisesti sekä nauttia luonnosta ja järvi-Suomesta. Myös uimarantoja ja julkisia saunoja löytyy Tampereella paljon. Rauhaniemen kansankylpylässä uidaan ja saunotaan vuoden ympäri ja rauhallisempi Kaupinoja keskustan läheisyydessä tarjoaa mm. mahdollisuuden vuokrata kanootin. Hopealinjan laivoilla pääset nauttimaan kunnolla järvitunnelmasta. Risteily on hyvä tapa päästä ihailemaan järvien luontoa ja pysähtyä nauttimaan elämän ainutlaatuisuudesta.

 

IHG partners