OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Töölön kruunun ylellisyys ylittää kaikki odotuksesi

Legendaarinen hotelli tarjoaa henkeäsalpaavia nautintoja. Uniohjelma, pöytään tarjoiltu aamukahvi, kuntoilua ja hyvää oloa tuottavia hoitoja. Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotelli lupaa asiakkailleen paljon. Parhaista öistä parhaisiin päiviin päästään laadukkailla ja monipuolisilla palveluilla sekä asiakkaita yksilöllisesti kuunnellen. Kaikki lähtee hyvin nukutuista öistä.

”Meillä on käytössämme uniohjelma, joka tarjoaa tilaustyönä juuri meidän hotelliimme räätälöityjä vuoteita, 100-prosenttisesta egyptiläisestä puuvillasta tehtyjä vuodevaatteita sekä ylellistä nukkumisympäristöä”, hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara kertoo.

Savela-Palovaaran mukaan ei ole tavatonta, että asiakas tulee premium-tason hotelliin vain nukkuakseen hyvin. Huoneen voi varata hiljaiselta vyöhykkeeltä, jonne ei majoiteta lapsiperheitä eikä ryhmiä ja jossa vältetään siivoustoimia ennen aamukymmentä. Aamuisin palveluun kuuluu herätystakuu.

”Pitkiä yöunia arvostavat esimerkiksi staycation-asiakkaat, jotka ovat tulleet oman kaupungin hotelliin rentoutumaan”, Savela-Palovaara kertoo. ”Siinä missä Sleep Advantage -uniohjelma silottelee majoittujien yöunta, myös aamiainen on ylellinen. Täyden palvelun aamiaiseen kuuluvat pöytiin tarjoiltu kahvi, tuorepuristettu appelsiinimehu, erikoiskahvit, kokin loihtimat munakkaat ja vohvelit.”

Runsaan buffet-pöydän tarjonnassa on huomioitu laajasti erikoisruokavaliot – sekä superfoodit, kuten kuusenkerkkää, superfood-marjajauheita tai vaikkapa väinönputkieliksiiriä.

Crowne Plazaa voi kutsua Töölön kruunuksi

Hotellin Mannerheimintien puoleisista huoneista avautuu upea näköala Töölönlahdelle. Joillekin hotellin asiakkaille maisema on kutsu kävelylle tai juoksulenkille. Miljöönä Crowne Plaza Helsinki – Hesperia on skandinaavisen linjakas ja värimaailmaltaan harmoninen. Hotellin ilmeestä vuoden 2020 uudistuksen aikaan vastannut arkkitehti Vertti Kivi halusi tuoda tiloihin vaikutteita läheisen Töölönlahden florasta ja faunasta.

Uiminen on yksi osa kokonaisvaltaista nautintoa.

Hotelliasiakkaat voivat käyttää myös kuntosalin palveluja ja käydä spinning-tunneilla. Crowne Plazan majoittujilla on käytössään myös hotellirakennuksessa sijaitseva Forever Töölön tasokas kuntosali, uima-allas ja ryhmäliikuntatunnit. Palvelut ovat majoittujille maksuttomia. Hotellin asiakkaat pääsevät saunaan ja uimaan vaikka jo aamulla.

− Meiltä ei periaatteessa tarvitse lähteä minnekään, vaan täällä saa olla omassa maailmassa. Toisaalta meille tullaan, koska sijaitsemme keskustan lähellä. Esimerkiksi meiltä käsin oopperassa tai urheilutapahtumissa käyminen on todella suosittua, Savela-Palovaara sanoo.

Nauti vaahtokylvyssä

Crowne Plazassa matkustaja voi vierailun aikana nauttia erilaisista ylellisyyksistä. Kuntosalikäynnin ohessa voi käyttää hieronta-, fysioterapia-, kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja. Worklife-huoneissa matkustajia ilahduttavat säädettävät pöydät. Hieronnassa eroon arjen aiheuttamista selkäjumeista. Illan tullen monissa hotellihuoneissa mennään vaahtokylpyyn ja kietoudutaan sen jälkeen pehmeään kylpytakkiin.

”Meillä käy paljon niin sanottuja lifeaholic-asiakkaita, joille työn ja vapaa-ajan välinen ero on liukuva. Itsestä huolehtiminen on ihan ykkösasia”, Savela-Palovaara kertoo.

Premium Club -huoneissa ja Crowne Plazan sviiteissä majoittuvilla asiakkailla on käytössä omien, ylellisten majoitustilojensa lisäksi myös Club Lounge. Yhdeksännen kerroksen upeissa maisemissa voi piipahtaa rentoutumassa hetken, kutsua liikekumppanin palaveriin tai vaikkapa nauttia viinilasillinen päivän päätteeksi.

 

IHG partners