OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Tämä hotelli järjestää unelmiesi häät – voit keskittyä juhlintaan

Vain mielikuvitus on rajana, kun Crowne Plaza Helsinki – Hesperiassa juhlitaan häitä ja muita yksityiselämän merkkipaaluja. Ylelliset puitteet sopivat niin klassisiin juhliin kuin rentoihin ja yllätyksellisiin tilaisuuksiin. Töölön kruunu täyttää yksityiskohtaisimmatkin toiveet.

”Meillä oli äskettäin häät, joissa tunnelma oli kuin Liisa Ihmemaa -sadussa. Jälkiruokakattausta varten valjastettiin kokonainen huone suklaaputouksineen ja hattara- ja popcorn -koneineen”, kertoo Food & Beverage Manager Tanja Lestelin.

Crowne Plazassa valittavana on kaikkiaan 15 erilaista kokous- ja juhlatilaa sekä niiden yhdistelmiä, joten suuriin tai pieniin juhliin löytyy aina ratkaisu. Hesperia Ballroomin tunnelma elää vuodenaikojen mukaan, ja iltaisin loistetta luovat kaupungin valot. Crowne Plazassa voit järjestää kevään ylioppilasjuhlat ja muut valmistujaistilaisuudet. Kesä-aikaan varaillaan enemmän rippi-, syntymä- ja perhejuhlia.

”Ylioppilasjuhlia halutaan viettää aiempaa useammin niin sanotusti istuvina juhlina, joissa kolmen ruokalajin lounas tarjoillaan pöytiin”, Lestelin kertoo.

Häät tunnelmallisissa tiloissa

Monet Crowne Plazassa häitään viettävistä valitsevat juhlatilakseen Ballroomin, jossa on tilaa myös tanssiin. Hotellin intiimi ja tunnelmallinen Talvipuutarha sopii parhaiten alle 80 hengen häihin ja tilaisuuksiin. Talvipuutarhan ulkoterassi on myös mahdollista yhdistää tilaisuuteen sään salliessa.

”Isoimmasta ja juhlavimmasta tilastamme, Hesperia Ballroomista, on upeat maisemat Töölönlahdelle. Ballroomin tunnelma elää vuodenaikojen mukaan, ja iltaisin loistetta luovat kaupungin valot”, hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara kuvailee.

”Monet meillä vihittävät parit haluavat, että vihkiminen tapahtuu toisessa tilassa, juhlat toisessa. Silloin vihkipaikaksi valikoituu yleensä Talvipuutarha”, Lestelin kertoo. ”Siellä järjestetään tulevana kesänä esimerkiksi häät, joissa elävä tuli on keskeinen osa vihkitoimitusta.”

Hääparin ei tarvitse olla huolissaan mistään

Crowne Plaza pystyy järjestämään häät ja muut yksityistilaisuudet tarvittaessa nopealla aikataululla. Hääpari voi antaa kaikki valmistelut ammattilaisten hoidettavaksi. Etukäteen riittää, että hotellin kanssa sovitaan suuntaviivat. Hotellin tapahtumavastaava ja hääpari pitävät kaksi suunnittelupalaveria, sisältäen kahdelle hengelle veloituksettoman koeruokailun, jossa maistellaan häämenun pääruokaa.

Hotelli tarjoaa hääyön Junior Suitessa

Hotellin henkilökunnalle yksityistilaisuuksien järjestäminen on kunnia-asia. Häämenuissa hyödynnetään aina kunkin sesongin antimia. Häämenu voi pohjautua valmiisiin buffet- tai menuvaihtoehtoihin tai se voidaan räätälöidä toiveen mukaan. Keittiömme ammattilaiset vastaavat juhlaruokailuista. Kun Crowne Plazassa järjestään häät yli 60 aikuiselle, hääpari saa hotellilta lahjaksi ylellisen hääyön Junior Suite -huoneluokassa. Häähuone sisältää myös pienen yllätyksen, aamiaisen kahdelle sekä myöhäisen huoneen luovutuksen.

IHG partners