OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Lentoyhtiö henkilökunta

Lentoyhtiön työntekijänä voit saada jopa 20 % alennuksen IHG® Hotels & Resorts -perheen hotelleista Suomessa, kun varaat Airline Employee Rate -hinnan. Matkusta nyt ainutlaatuisilla säästöillä ja joustavuudella. Suomessa tarjoamme sinulle seitsemän IHG® Hotels & Resorts -hotellivaihtoehtoa – valitse kohteeksi Helsinki, Vantaa tai Tampere.

Lentoyhtiön työntekijöiden lomahinnat ovat saatavilla varauksiin, jotka on tehty 30 päivää ennen oleskelua (erikoistarjoukset saattavat edellyttää ennakko-ostoa). Peruutusehdot voivat vaihdella hotellin mukaan, tarkista varausehdot varatessa tai ota yhteyttä hotelliin saadaksesi lisätietoja. Lentoyhtiön työntekijöiden on esitettävä lentoyhtiön ID-todistus sisäänkirjautumisen yhteydessä.

• Säästä jopa 20 % päivän hinnasta hotelleissamme Suomessa (jopa 35 %:n alennus maailmanlaajuisesti)
• Lentoyhtiön työntekijöiden on esitettävä työntekijän henkilötodistus sisäänkirjautumisen yhteydessä
• Palautettava ennakkomaksu (ensimmäisen yön hinta) varataan varauksen yhteydessä
• Peruutus: Saapumispäivään asti ilman seuraamusta

Airline Employee Rate -varaukset tehdään ’room only’ -huonehintoina.
Näytäthän lentoyhtiön ID-tunnuksesi Suomen hotelliemme vastaanotossa.

HOTELLI VARAUSLINKKI
Crowne Plaza Helsinki – Hesperia Varaa tästä
Holiday Inn Helsinki – Expo Varaa tästä
Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa tästä
Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti Varaa tästä
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa tästä
Holiday Inn Tampere – Central Station Varaa tästä
Hotel Indigo Helsinki – Boulevard Varaa tästä

Jos haluat matkustaa muualla maailmassa, klikkaa tätä.

OLEMME SITOUTUNEET ERITYISEEN PUHTAUTEEN

Kun maailma sopeutuu uusiin matkustamisnormeihin ja odotuksiin, parannamme hotellikokemusta sinulle vieraanamme – määrittelemällä puhtauden uudelleen ja tukemalla hyvinvointiasi koko oleskelun ajan. Olemme vahvistaneet sitoutumistamme puhtauteen antamalla maailmanlaajuisen IHG Clean Promise -lupauksen:

IHG Clean Promise ”Hyvä ei ole tarpeeksi hyvä – olemme sitoutuneet korkeaan puhtauteen. Se tarkoittaa puhtaita, hyvin hoidettuja, siistejä huoneita, jotka täyttävät tiukat standardimme. Mikäli saapuessasi löydät puutteita huoneessasi, lupaamme korjata sen heti.”

Lentoyhtiön henkilöstöhinnan ehdot

Varauksen yhteydessä varataan yhden yön hintaa vastaava palautettavissa oleva takuumaksu. Varaus voidaan peruuttaa saapumispäivään asti. Airline Employee Rate -hintaan voi varata korkeintaan 7 yötä ja enintään 2 huonetta työntekijää kohti. Hinnat ovat per huone yötä kohti, ja alennus riippuu ajankohdasta ja saatavuudesta. Joissakin kaupungeissa voidaan periä kaupunkiveroja. IHG pidättää oikeuden peruuttaa, keskeyttää ja / tai muokata tätä tarjousta milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. IHG pidättää oikeuden lopulliseen tulkintaan tarjouksesta. Täydelliset tarjousehdot löytyvät täältä.

IHG partners