OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Naapuruston tarina – Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

Uniikki Hotel Indigo

Ensimmäinen Hotel Indigo® avattiin Atlantassa Yhdysvalloissa vuonna 2004. Euroopan ensimmäinen hotelli avatiin Lontoossa 2008. Tällä hetkellä maailmalla on yli 130 Indigo-hotellia, joista kolmasosa sijaitsee Euroopassa. Lähes 100 uutta Hotel Indigoa on suunnitteilla.

Naapurusto on meille kaikki kaikessa…ja käytämme jokaisen tilaisuuden jakaa tämän vieraillemme. Aivan kuten ei ole kahta samanlaista naapurustoa, ei ole kahta samanlaista Hotel Indigoa. Jokainen hotelli on ainutlaatuinen ja erilainen. Mutta niille kaikille on yhteistä, että ne sijaitsevat lähellä uniikkeja ostospaikkoja, ravintoloita, gallerioita ja musiikkia, jotka tekevät jokaisesta naapurustosta omaleimaisen. Olemme paikallisia kaikkialla maailmassa.

Bulevardi: missä vastakkaiset design-maailmat kohtaavat

Helsinki on maineikas design-osaamisen keskus, jonka pysäyttävä arkkitehtuuri, näkemyksellinen kaupunkisuunnittelu ja valinta vuoden 2012 maailman designpääkaupungiksi on saanut kansainvälistä tunnustusta. Helsingin moni-ilmeinen design-osaaminen ei näyttäydy missään selvemmin kuin elegantilla Bulevardilla, jossa Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sijaitsee. Kadulle on ominaista viehättävä arkkitehtuuri, tyylikkäät asuinrakennukset ja boutique-liikkeet.

Design-osaamisen tarina ulottuu idästä länteen niin, että puistokadun kumpikin pää kertoo eri tarinaa. Bulevardi yhdistääkin kaksi vastakkaista design-maailmaa: idässä aistikas Esplanadi ja lännessä Helsingin telakan edustama teollisen suunnittelun taidokkuus. Näitä maailmoja yhdistää myös raitiolinjat, jotka ovat peräisin vuodelta 1900. Helsingin sähköllä toimiva raitiovaunuverkko onkin yksi maailman vanhimpia.

Kulttuuria henkivä puistokatu

Bulevardi on Helsingin tyylikkäimpiä, historialtaan rikkaimpia ja sijainniltaan parhaita katuja. Yli 200 vuoden ikäistä maalauksellista puistokatua reunustavat elegantit asuinrakennukset, taidegalleriat, antiikkiliikkeet ja museot. Lisäksi sen sijainti kaupungin Designkorttelin sydämessä tekee kadusta todellisen taiteen ja muotoilun harrastajien paratiisin.

Viehättävä puistokatu toimii myös valtaväylänä kahden vastakkaisen design-maailman välillä: idässä korkeatasoisia myymälöitä ja suomalaisen sisustuksen perintöä ja lännessä teollista design-osaamista edustava Helsingin telakka. Bulevardi on ehkä kuitenkin parhaiten tunnettu paikkana, jossa taiteentuntijat ja antiikinharrastajat etsivät jotain erityistä lukuisten taidegallerioiden, antiikkiliikkeiden, museoiden ja teatterin reunustamalta kadulta. Tutustu vinkkeihimme täällä.

Idässä designia ja muotoilun huippuja

Idässä tyylikäs Bulevardi rajautuu aistikkaaseen Esplanadin alueeseen korkeatasoisine liikkeineen. Pariisin puistokatuja muistuttava Bulevardi on suomalaisen ja kansainvälisen muotoilun, kulttuurin ja keittotaidon mikrokosmos. Alue suunniteltiin 1800-luvun alussa, ja monet sen liikkeet, ravintolat, arkkitehtuuri ja puistot ovat peräisin tältä ajalta. Vanhan maailman loisto ja klassinen suomalainen minimalistinen estetiikka esittäytyvät alueella rinta rinnan. Täältä löydät maineikkaiden suomalaisten muotoilijoiden liikkeet, mm. Marimekko, Vuokko, Arabia ja Iittala.

Lännessä teollista suunnittelua

Bulevardin länsipäässä sijaitseva Hietalahden telakka edustaa teollista suunnittelua parhaimmillaan. Helsingin ankara ilmasto ja ympäristö ovat jo pitkään ohjanneet suomalaista muotoilua luomaan välineitä arjen tarpeisiin ja kaupankäyntiin. Hietalahden telakka on toiminut uudentyyppisten jäänmurtajien ja pohjoismaisten alusten rakentajana jo yli 150 vuotta. Toinen esimerkki teollisen suunnittelun huipusta ohittaa hotellimme päivittäin: raitiovaunu numero 6. Linja numero 6 kulkee Bulevardin koko pituudelta ja yhdistää Helsingin korkeatasoiset muotiliikkeet kaupungin telakoiden teolliseen suunnitteluun.

IHG partners