OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Osta Holiday Inn -lahjakortti vaivattomasti

Lahjakortti on aineeton elämyslahja pienessä paketissa, joka ilahduttaa saajaansa varmasti. Voit nyt ostaa Holiday Inn lahjakortit kätevästi netissä!

ANNA LAHJAKSI YLELLINEN ELÄMYS

Anna lahjaksi hyvää mieltä ja hemmottelua! Olit sitten hakemassa suurenmoista elämyslahjaa, ylellistä merkkipäivälahjaa tai haluat palkita ja huomioida yrityksesi henkilökuntaa, lahjakortti on aina nappivalinta. Loistava lahja myös hänelle jolla jo ehkä on kaikkea!

Valitse mieluinen lahjakortti. Maksettuasi ostoksen saat lahjakortin sähköpostiisi.

HOTELLILAHJAKORTIT

Standard-huone lahjakortti 99 €
Premium-huone lahjakortti 120 €

Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle, monipuolisen buffetaamiaisen sekä hotellisaunan ja kuntosalin käytön valitussa Holiday Inn -hotellissa Suomessa. Majoituslahjakorttimme ovat voimassa 12 kuukautta.

ARVOLAHJAKORTTI

Lahjakorttikaupastamme voit ostaa myös arvolahjakortteja haluamallesi rahasummalle alk. 20 €. Arvolahjakortti käy maksuksi Holiday Inn -hotellissa sekä niiden ravintoloissa Suomessa*.

RAVINTOLALAHJAKORTTI

Lahjakorttikaupastamme voit ostaa myös valmiita lahjakortteja ravintolamenuille tai aamiaiselle. Ravintolalahjakortti käy maksuksi Holiday Inn -hotellissa ravintoloissa Suomessa*.

LAHJAKORTIN MAJOITUSVARAUS

Lahjakorttivarauksen voit tehdä lahjakortissa mainitun ohjeen mukaisesti. Huomioithan, että lahjakortilla maksettavia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Varsinkin tapahtumien aikaan hotellit ovat usein hyvin kysyttyjä ja saatavuus on rajoitettua.

OSTA LAHJAKORTTEJA YRITYKSELLE

Muista yhteistyökumppaneitasi, asiakkaitasi tai palkitse henkilökuntaasi IHG-hotelliperheen lahjakortilla.

Lahjakortit yrityksille

Mikäli lahjakortteihin liittyen herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä Holiday Inn -hotellien ja Scandic Hotels Oy:n yhteiseen asiakaspalveluun täyttämällä palautelomake.

Lahjakorttien myyntiehdot

*Ei voimassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellin ravintola Plattassa.

IHG partners