OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Hotelliemme Giving for Good -aktiviteetteja

Journey to Tomorrow -ohjelma ohjaa IHG-hotelliemme toimintaa vastuullisena yrityksenä. Tavoitteena on toteuttaa positiivisia toimenpiteitä ihmisiä, yhteisöjä ja planeettaamme kohtaan. Yhdessä hotelleissamme majoittuvien ja työskentelevien sekä kumppaneidemme kanssa autamme muokkaamaan vastuullisen matkustamisen tulevaisuutta varmistaen, että saavutamme tavoitteemme – True Hospitality for Good.

Giving for Good -kuukausi

Syyskuu on perinteisesti ollut IHG-hotelleille erityinen teemakuukausi, jolloin eri tiimit toteuttavat Giving for Good -aktiviteettejä yhteisöissään. Se on aikaa, jolloin IHG-hotellien henkilökunnat yhdistävät voimansa jakaen ystävällisyyttä, myötätuntoa sekä tehden hyvää yhteisöille luodakseen merkityksellistä muutosta ympäri maailmaa. Teemakuukauden toimenpiteet saavat jatkoa vuoden loppuun saakka, huipentuen joulukuuhun.

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotellin keräykset

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotellin henkilökunta toteutti syyskuussa 2023 usemmankin keräyksen, jotka ilahduttivat montaa tahoa:
» talvivaatteita, lasten peittoja ja leluja Ukrainaan ”Operation Hopen” kautta
» kirjoja, tarroja ja askartelumateriaaleja ilahduttamaan Lastensairaalan pieniä potilaita
» Sininauhasäätiölle lahjoitetaan hygieniatuotteita
» kierrätystavaraa (hygieniatuotteita, lämpimiä takkeja yms.) Joosua Mission Vähänvaraisten Joulujuhlaa ja jakelupistettä varten – jo kuudetta kertaa

Tampereen Holiday Inn -hotelli ilahdutti koululaisia

Holiday Inn Tampere – Central Station halusi varmistaa pienten koululaisten näkymisen pimeänä aikana. Hotelli lahjoitti Juhannuskylän esi- ja alakoululaisille 300 heijastinta. Hotellin tiimi on muistanut usean vuoden ajan myös Makula ry:n kodittomia kissoja, lahjoittaen yhdistyksen hyväntekeväisyyskauppaan lahjakortteja useamman kerran vuodessa. Yhdistyksen henkilökunnalle tarjotaaan myös jouluaamiainen hotellissa.

Pääkaupunkiseudun Holiday Inn -hotellit joulupuukeräyksessä

Holiday Inn Helsinki City Centre, Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti sekä Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport osallistuvat Joulupuu-keräykseen. Eriarvoisuus on kasvussa. Joulupuu-keräyksen tavoite on varmistaa, että yksikään lapsi tai nuori ei jää ilman joululahjaa. Meistä jokainen voi vaikuttaa siihen, että joululahjat löytävät perille! Auta Joulupuun kummeja taistelussa Krampusta vastaan lahjoittamalla Joulupuu-keräykseen. Hotelleihimme voi jättää lahjan eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja myös henkilökunta lahjoittaa lahjoja 16.12. saakka.

Lahjan pakettikorttiin (saa hotellista) kirjoitetaan, minkä ikäiselle ja sukupuoliselle lapselle/nuorelle lahja on tarkoitettu ja mitä se sisältää.
Toimitamme lahjat sitten Helsingin Joulupuu-keräyksen lahjoituspisteeseen 17.12.2023.

IHG partners