OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Suomen IHG-hotelleille mainetta ja kunniaa

IHG:n General Manager -konferenssissa Berliinissä palkittiin vuoden 2023 parhaita hotelleja IHG Impact Awards 2023 -teemoissa. Suomen IHG-hotellit osoittivat jälleen kerran, miten laadukasta toiminta Suomessa on. Upeasta suorituksesta ja laadusta kertoo paljon se, että gaalaan osallistuivat kaikki IHG-hotelliperheen brändit Pohjois-Euroopan alueelta ja mukana olivat Franchise- ja Managed -hotellit ensimmäisen kerran sitten vuoden 2019.

Suomen hotelleille satoi palkintoja

Viisi hotelliamme onnistuivat erityisen hyvin ja saivat useita palkintoja ja mainintoja.

Environmental Sustainability Impact Award (Teams and colleagues category)

Holiday Inn Tampere – Central Station: Sini Koivunen

Environmental Sustainability Impact Award -tunnustus palkitsee tiimiläisen tai hotellitiimin, joka osoittaa vahvaa sitoutumista vastuullisuuteen tukien IHG:n Journey to Tomorrow -ohjelman tavoitetta ja painopistealueita, kuten esimerkiksi: vastuullisuus-osaamisen kehittäminen, hiilidioksidin ja energian vähentäminen, veden säästäminen tai ruokahävikin minimoiminen hyödyntäen Green Engage -työkalua.

Loyalty Recognition Top Performer

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

IHG One Rewards -kanta-asiakkaat ovat hotelliemme tärkeimpiä vieraita. ”Loyalty Recognition” mittaa miten hotelli on onnistunut huomioimaan ja rakentamaan vieraiden uskollisuutta toteuttamalla johdonmukaisesti IHG One Rewards -ohjelmaa sekä varmistamalla, että kaikki IHG One Rewards -jäsenet tuntevat olonsa arvostetuiksi samalla kun heille tarjotaan upea hotellikokemus.

All Green Winning Metrics (5/5) scorecard 2023:

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia
Holiday Inn Tampere – Central Station
Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahti
Holiday Inn Helsinki City Centre

IHG-hotellien suorituskykyä laadussa ja asiakashuomioinnissa ja -tyytyväisyydessä seurataan Winning Metrics -tulosten avulla. Valitut mittarit ja tavoitteet mittaavat yhtenäisellä tavalla IHG-hotellien brändistandardien ja IHG:n Journey to Tomorrow -lupauksen täyttymistä.

IHG partners