OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

CROWNE PLAZA HELSINKI – HESPERIA PALASI SUOMEN HOTELLIEN KÄRKEEN

Vuosi sitten lokakuussa, mittavan uudistuksen jälkeen, avautuneen Crowne Plaza Helsinki – Hesperian uusi tyyli vakuutti niin yritysasiakkaat kuin vapaa-ajan matkustajatkin, jotka äänestivät sen voittoon Finland’s Leading Business Hotel -sarjassa.

Hesperia on yksi legendaarisista Helsingin maamerkeistä

”Crowne Plaza Helsinki – Hesperia on yksi legendaarisista Helsingin maamerkeistä. Uudistus, jonka suunnittelutoimisto dSign Vertti Kivi & Co. toteutti viime vuonna, on otettu vieraidemme piirissä lämpimästi vastaan”, kertoo hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara. ”Crowne Plaza Helsinki – Hesperian tyylikkäät huoneet, monipuoliset tapahtumatilat, Club Lounge sekä viihtyisä Hesperia-ravintola tarjoavat kaupungin parhaimmistoon kuuluvan hotellikokemuksen. IHG Clean Promise takaa hotellin vieraillemme, että he voivat majoittua ja kokoustaa turvallisesti ja rauhallisin mielin”, toteaa Savela-Palovaara.

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotellissa työ- kuin vapaa-ajan voi yhdistää rennosti ja laadukkaasti. Hotellissa on monipuolisia tiloja kokouksiin ja tapahtumiin sekä Hesperia Ballroom -juhlatila jopa 1 000 hengelle. 349 ylellisesti varusteltua huonetta ja hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Club-kerros sviitteineen sekä Club Lounge lisäävät tasokasta viihtymistä. Suosittu Forever Kuntoklubi palveluineen tarjoaa kaupungin parhaimmistoon kuuluvan kohteen akkujen lataamiseen ja virkistäytymiseen.

Uutta suosiota hotellivieraiden ja töölöläisten keskuudessa saavuttanut Hesperia Restaurant & Bar muodostaa katutasossa näkyvän viihtyisän kokonaisuuden, toimien olohuoneena niin hotellivieraille kuin kaupunkilaisille.

Vuosittaiset, matkailualan ’Oscareiksi’ kutsutut, World Travel Award™ -palkinnot (WTA) jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1993. Ehdokasvalinnat tekee kansainvälinen asiantuntija raati. Tämän vuoden WTA-ohjelma sai ennätykselliset kuukausittaiset äänestysluvut matkailun ammattilaisilta ja kuluttajilta, ja WTAn verkkosivusto vastaanotti enemmän hakuliikennettä kuin minään edellisenä vuonna. Palkinnot jaetaan hotelleille sekä matkailupalveluita tarjoaville yrityksille eri kategorioissa ja aluekohtaisesti. Crowne Plaza on saavuttanut World Travel Awards -palkinnon jo viisi kertaa aiemmin vuosina 2008–2011 sekä 2014. Tämän vuoden kilpailun äänestyksessä taakse jäivät muun muassa Hotel Kämp, Naantali Spa Hotel, Radisson Blu Plaza sekä Radisson Blu Royal Hotel Helsinki.

IHG partners