OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Nauti persoonallisesta hotellielämyksestä

Kaupungin sydämessä, vain muutaman askeleen sivussa ihan ydinkeskustasta, sijaitseva intiimi boutique-hotelli tarjoaa upeat puitteet staycationille kiireisen arjen keskellä. Valitse näistä ajankohtaisista tarjouksista.

Idyllinen Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

Pienellä, 120-huoneen boutique-hotellilla on oma, hento tuoksunsa. Sen kutsuvuuden huomaa astuessaan ovesta sisään tunnelmalliseen pieneen aulaan. Tuo tuoksu on yksi osa sitä viehätystä, mitä Hotel Indigo Helsinki – Boulevardin F&B Manager Tanja Lestelin työpaikassaan rakastaa.

Hotel Indigo on täynnä raikkaan nimikkotuoksunsa kaltaisia eleettömiä yksityiskohtia, jotka tarjoavat siellä vierailevalle aistielämyksiä”, Lestelin sanoo. ”Täällä on aivan omanlaisensa seesteisyys ja rauha. Kaikella on paikkansa ja ajatuksille jää tilaa. Harvan hotellin aulassa ihmiset istuvat tekemässä töitä ja nauttimassa ilmapiiristä kahvin tai viinilasin kanssa”, Lestelin hymyilee.

Naapuruston tarina on olennainen Hotel Indigolle

Hotel Indigon naapurusto Helsingin Design Districtillä, Kaartinkaupungin, Ullanlinnan, Kampin ja Punavuoren putiikkialueella, on muotoilun, muodin ja elämysten etsijän keidas. Hotellin sijainti kahden vehreän puiston välissä on toinen osa sen tyylikästä viehätystä. Vaikka sää on talvisen harmaa, jokin sivukaduissa vetää puoleensa.

Jokaisella Hotel Indigolla maailmalla on oma tarina, johon koko hotellin ydin kiteytyy. ”Naapuruston tarina” näkyy vahvasti jokaisen uniikin hotellin sisustuksessa ja luonteessa. Hotel Indigo Helsinki – Boulevardin tarina kietoutuu yli 200 vuoden ikäiseen maalaukselliseen puistokatuun – ”Bulevardi: missä vastakkaiset design-maailmat kohtaavat”

”Täällä on aivan omanlaisensa
seesteisyys ja rauha. Kaikella on
paikkansa ja ajatuksille jää tilaa.”

Hotellin henkilökunta kertoo sinulle mielellään alueen salaisuuksista. Lähikadut ovat täynnä erilaisia kivijalkaputiikkeja, designliikkeitä, museoita, teattereita, näyttelytiloja, kahviloita ja ravintoloita. Kaupunkikävelyllä voit isojen ikkunoiden läpi katsella vaikka luovan alan tekijöitä työnsä ääressä tai nauttia vanhojen puistojen tunnelmasta muistomerkkeineen ja tarinoineen.

Pelago-pyörien valmistaja on samoilla kulmilla toimiva pieni kotimainen tekijä ja paahtimo, josta hotellissa tarjoiltavat kahvit tulevat, sijaitsee muutaman korttelin päässä. Leipomo, joka leipoo Hotel Indigon aamiaiselle ruisleivän, näkyy aulabaarin ikkunasta.

Haluamme, että Hotel Indigo ja sen vieraat ovat osa alueen 200-vuotista tarinaa. Puistot, taide, historia ja teollisuus läheisen telakan kautta näkyvät hotellin sisustuksessakin. Jokainen huone on yksilö, kahta täysin samanlaista ei talossa ole”, Lestelin kertoo.

Tyylikkään ylellisesti varustellut huoneet

Hotel Indigon hotellihuoneiden varustelussa tyylikkääseen ylellisyyteen ja tekstiileihin on panostettu. Valkoiset pyyhkeet ovat paksuja ja painavia ja hykerryttävän pehmeitä. Korkeaan, jämäkkään sänkyyn on ihana kiivetä muhkean peiton alle. Kiiltävän valkoiset, 100-prosenttisesta egyptiläisestä puuvillasta valmistetut lakanat takaavat hyvän yöunen, ja tyynyissä on mistä valita juuri se sopivan tuntuinen ja sopivan korkuinen omiin uniin.

Mukaan minilomalle ei oikeastaan tarvitse ottaa mitään matkaan, kaikki löytyy huoneesta tehokasta hiustenkuivaajaa, isoa TV:tä, Nespresso-kahvikonetta ja nopeaa wifiä myöden. Aivan kuin hotelliaulan uniikki tuoksu toistuisi kylpyhuoneen shampoissa ja voiteissa – sekin hymyilyttää.

Lue lisää Hotel Indigon Design, Park ja Industry -teemaisista huoneista täältä.

Hemmotteleva wellness-osasto

Hotellin alakerrasta löytyy omaa aikaa kaipaaville Body, Mind & Soul -studio – kuntosali ja joogahuone sekä kaksi erilaista saunaa täydelliseen rentoutumiseen: perinteinen suomalainen sauna sekä spa-tunnelmaa tuova höyrysauna. Kuntoilu- ja joogatila on vieraiden käytettävissä vuorokauden ympäri, naisille ja miehille erilliset saunat ovat lämpimänä iltakymmeneen saakka.

Hemmottelevan persoonallinen aamiainen

Millaista kahvia saisi olla? Valitkaa pöytä, tarjoilemme kahvin sinne. Näin alkaa eurooppalainen boutiquetyylinen aamiainen Hotel Indigon katutasossa bistroravintola Bröd Punavuoren valmiiksi katetuissa pöydissä. Aulabaarin tiskiltä voi napata tuoreen sanomalehden mukaansa aamupalalle. Kun tarjoilija tuo kahvin, hän kysyy tilataanko listalta erillisannosta vai nautitaanko vain buffetin valikoimasta.

Lue lisää Hotel Indigon aamiaisesta täältä.

Intiimin persoonallinen Ravintola Bröd Punavuori

Katutason bistroravintola Bröd Punavuori palvelee aamiaisen jälkeen lounasasiakkaita päivittäin vaihtuvalla listalla ja illallisaikaan à la carte -ravintolana. Hotellin baari on avoinna aamuvarhaisesta yömyöhään. Brödin annoksissa suositaan kotimaisia makuja, sen helsinkiläistä, skandinaavista ja eurooppalaistakaan linjaa unohtamatta. Kurkkaa tästä ruokalistaamme.

Hotel Indigossa on kansainvälinen fiilis. Eri kielten ja kulttuurien sekaan pieneen hotelliin on ihana pujahtaa keskustan vilskeestä, antautua palveltavaksi ja nauttia hotellin palveluista oman aikataulunsa mukaisesti.

IHG partners