OTA MEIHIN YHTEYTTÄ! - VARAUSPALVELU: 0300 870 886 |   KANSAINVÄLISET VARAUKSET: 0800 113 113 | HOTELLIEN YHTEYSTIEDOT | Avoimet työpaikat
SEURAA MEITÄ:
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
  • CROWNE PLAZA HELSINKI
  • HOTEL INDIGO HELSINKI - BOULEVARD
  • HOLIDAY INN HOTELLIT SUOMI
IHG Rewards

Varausohje

Tällä sivulla esitämme varausehtoihin liittyvät ohjeet ja säännöt. Sinä ja hotelli sovitte huoneenvuokrauksen ehdoista. Jos erityistä sopimusta ei ole laadittu, seuraavat ehdot ovat voimassa. Kokouksia ja ryhmävarauksia koskevat eri säännöt.

HUONEVARAUKSET JA TIEDUSTELUT

Suomenkielistä palvelua saat soittamalla suoraan haluamaasi hotelliin tai varauspalveluumme 0300 870 886 (0,65,-/min + pvm/mpm).

Voit varata huoneen hotelleihimme myös kansainvälisen (englanniksi) online-varauspalvelun kautta, VARAA TÄSTÄ »

HUONEVARAUS JA -VAHVISTUS

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausnumeron. Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on annettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, saapumis- ja lähtöpäivämäärä, sekä maksutapa. Eri hintoihin liittyy erilaisia sääntöjä, katso yksityiskohtaiset hintatiedot.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä hotelliin ennen alaikäisen majoittumista sekä täyttää alla oleva lupatodistus alaikäisen yöpymisestä hotellissa. Tämä takaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotellissa ja, että hän on vastuussa alaikäisen toiminnasta hotellissa. Alle 16-vuotias ei voi majoittua yksin hotelliin.
Lupatodistus alaikäisen (16-18-v.) majoittumiseen (PDF).

Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin.

TULO- JA LÄHTOAIKA

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Myöhäisempi uloskirjautuminen on mahdollisia lisämaksusta varaustilanteen salliessa. IHG Rewards -jäsenille tarjoamme veloituksetta huoneenluovutuksen aina klo 14 saakka varaustilanteen salliessa. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi. Voit tiedustella hotellista myös mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen.

PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Peruutussäännöt vaihtelevat sen mukaan mihin hintaan olet tehnyt varauksesi, lue yksityiskohtaiset hintatiedot  tarkkaan. Ellei varaushetkellä ole sovittu toisin tai valitsemaasi hintaa koske eri säännöt, peruutus on tehtävä viimeistään klo 16.00 paikallista aikaa yhtä vuorokautta ennen saapumispäivää. Jos jätät saapumatta hotelliin tai peruutat varauksesi myöhemmin kuin klo 16.00, joudut maksamaan yhdestä vuorokaudesta. Jos hotellille on aiheutunut erityisiä kuluja varauksestasi johtuen, joudut korvaamaan myös ne.

HOTELLIN VELVOLLISUUDET JA OMAT TOIVEESI

Jos hotelli ei voi antaa sinulle huonetta sopimuksen mukaisesti, sinulla on oikeus saada ilman lisämaksua vastaava tai parempi huone samassa hotellissa tai toisessa vastaavantasoisessa hotellissa.

Ilmoita toiveesi varausta tehdessäsi varmistaaksesi, että hotelli on valmistautunut. Hotelliemme huoneet ovat savuttomia. Jos tupakointikieltoa ei noudateta, hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta mahdolliset kustannukset. Jos haluat ottaa mukaasi lemmikkieläimen, ilmoita siitä huonetta varatessasi.

HUONEEN MAKSAMINEN

Tietyt hinnat edellyttävät ennakkomaksua. Lue yksityiskohtaiset hintatiedot. Maksettu ennakkomaksu vähennetään lopullisesta laskusta. Jos peruutat varauksesi peruutusajan jälkeen, hotellilla on oikeus pidättää itsellään varausmaksu/ennakkomaksu. Hotellilasku tulee maksaa vastaanotossa, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä. Kaikki hotellimme hyväksyvät tavallisimmat maksukortit. Hotelli ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään maksukortteja, shekkejä, kuponkeja tai ulkomaista valuuttaa, jos hotelli itse ei ole tarjoutunut niin tekemään.

HOTELLIVARAUKSET KAIKKIALLA MAAILMASSA

Olemme listanneet avuksesi alla olevia neuvoja hotelliyön varaamiseen muihin IHG-hotelleihin kaikkialla maailmassa IHG-varausjärjestelmän kautta. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa kansainväliseen varauskeskukseemme Suomesta maksutta 0800 113 113, palvelukieli on englanti.

ALOITA VARAUKSEN TEKO

 • Valitse kaupunki, jonne aiot matkustaa
 • Valitse tulo- ja lähtöpäivät
 • Valitse aikuisten määrä ja jos perheen pienimmät ovat mukana, valitse myös lasten lukumäärä
 • Valitse tarvitsemiesi huoneiden lukumäärä (huom. maksimi henkilömäärä, joka voi majoittua huoneessa, ilmoitetaan huonetiedoissa seuraavalla näytöllä)
 • Klikkaa ”Search”
 • Valitse mieleinen hotelli
 • Valitse haluamasi huonetyyppi
 • Seuraavaksi valittavanasi on sinulle sopivin hintatuote. Huomaathan, että voit valita huoneen joko aamiaisella tai pelkällä majoituksella.
 • Mikäli varaat huoneen useammalle kuin kahdelle henkilölle huomioithan, että tarkistat hintaehdot (Rate Details), joissa määritetään lisämaksu kolmannesta aikuisesta alkaen, jos huonetyyppiin on mahdollista majoittuakolme aikuista
 • Kun valitset hintatuotteen, voit useimmiten lisätä siihen halutessasi aamiaisen. Varatessasi aamiaisen onlinevarauksen yhteydessä, saat sen aina edullisempaan hintaan kuin ostaessasi sen vasta hotellissa. Kaikissa hintatyypeissä ei välttämättä voi valita aamiaisvaihtoehtoa, tällöin voit ostaa aamiaisen hotellista saapuessasi.
 • Siirry eteenpäin ”Select Rate” ja täytä henkilökohtaiset tiedot, käyttämäsi maksukortti sekä vahvista, että olet lukenut varausehdot (Terms ans Coditions)
 • Tässä vaiheessa voit myös liittyä IHG Rewards -jäseneksi, jos vielä et ole jäsen
 • Lopullinen hinta näkyy yhteenveto-sivulla (Rate Description)

BEST RATE GUARANTEE

Best Price Guarantee on IHG:n lupaus siitä, että varaat parhaat hinnat hotelleihimme, kun varaat suoraan IHG:n verkkosivujen kautta. Jos edullisempi julkinen hinta on saatavilla muualla, IHG antaa saman hinnan sekä tarjoaa viisinkertaiset IHG Rewards Club -pisteet hyvityksesksi (menettelyssä noudatetaan Best Price Guarantee -lupauksen sääntöjä). Lue lisää parhaan hinnan takuusta.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA KOSKIEN KANSAINVÄLISTÄ VARAUSJÄRJESTELMÄÄ

Olin varaamassa kahden hengen huonetta. Miksi huonevarauksen yön hinta muuttui, kun olin hyväksynyt varauksen?

Kun varausta tehdään kahdelle henkilölle, järjestelmä ei aina kerro suoraan kahden henkilön hintaa. Kahden hengen huoneen hinta muodostuu usein perushuonehinnasta ja lisämaksusta, joka lasketaan toisesta aikuisesta alkaen. Tämä lisämaksu näkyy, kun lopullinen varaus on hyväksytty.

Mistä voi tietää oikean hinnan ennen varauksen loppuun tekemistä?

Järjestelmä laskee automaattisesti, jos rastitat aamiaisvalinnan. Mutta mikäli huone on varattu kahdelle henkilölle, pitää toisen henkilön lisämaksu laskea ensin itse huonehintaan. Lisämaksu ilmoitetaan huonehinnan nimen alla, esim: €15.00 per extra adult starting with the 2nd Adult (not included in price shown).

Varasin edullisimman tarjolla olevan huonehinnan ja sitten jouduin maksamaan hotellissa erikseen aamiaisen. Miksi aamiainen ei kuulunutkaan hintaan?

Varausjärjestelmässämme voi valita huonehinnan, joka sisältää aamiaisen tai pelkän huoneyön ilman aamiaista. Ilman aamiaista oleva hinta on edullisin vaihtoehto, mutta jos haluat nauttia aamiaisen, suosittelemme valitsemaan sen jo varausvaiheessa, jolloin yhteishinta on edullisin.

Yritin varata MEMBER RATE -hintaa, mutta en pääse syöttämään nimitietoja?

MEMBER RATE on IHG Rewards Club -jäsenten oma kanta-asiakashinta, joka edellyttää järjestelmään sisäänkirjautumista jäsentunnuksin. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä maksuttomaan kanta-asiakasohjelmaan klikkaamalla JOIN&BOOK.

IHG partners